lauantai 29. joulukuuta 2012

Kuvia ja tietoa nimestä Lavella's

Eilen ja tänään tuli kuvailtua kaneja ja alla läjä kuvia katseltavaksi. Adan poikaset tulivat tänään ensimmäisen kerran pesästä ulos, toivon syvästi ettei Ada niitä liiskaa ja että osaavat mennä takaisin lämpimään pesään. 

Lisäksi olen ottanut omatoimisesti risteytyskasvateilleni käyttöön nimen Lavella's, risteytyksillehän Suomenmaassa ei voi anoa mistään kasvattajanimeä. Ite en ajatellut tehtailla mitään perus tukkahermu mixejä, vaan ajankanssa mietityt poikaset mitä syntyvät, ovat estepainotteisia tai sitten mielenkiintoisen värisiä ja kroppaisia. Suomessa ei ole nimittäin montaa jotka koittavat saada Suomeen esteristeytyksiä, minun lisäkseni vain kaksi(ko)? Toivottavasti innokkaita tulee vielä lisää, niin saadaan Suomeenkin näitä hienoja esteristeytyksiä ja niiden suosiota nostettua. Aikaa tämä tietysti vie, mutta jostain se on aloitettava. :)

Ja ne jotka omistavat risteytyskasvattini voivat halutessaan ottaa nimen käyttöön, vielä näin jälkikäteen. Vuodesta 2013 eteenpäin kaikille tuleville poikueille tulee nimen eteen Lavella's nimike. Niin ja poikkeuksena 12.12.2012 syntyneille poikasille myös.


Lavella's Barrique


Lavella's PandoraLavella's PanagiotaMoet Jellybean

Brookside Spyridon


4 kommenttia:

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni