maanantai 30. heinäkuuta 2012

Rein toinen ell jalan kanssa

"Rtg-kuvassa näkyy alkava luutuminen, mutta luut eivät vastakkain, tästä huolimatta jalasta pitäisi tulla käyttökelpoinen." Eli luut killissä... laitan kuvaa siitä tänne niin hahmottaa paremmin. Röntgenin lisäksi Rein jalkaa laserhoidettiin, toivotaan että siitä oli apua. Kahden viikon päästä uudestaan Kuninkaantien Eläinklinikalle, silloin siellä on jokun luitten murtuma expertti paikalla.

torstai 19. heinäkuuta 2012

Miten tässä näin kävikään?

Rei on ollut nyt hyvin reippaalla päällä, syö normaalisti ja antaa tassussa olevan paketin olla. Se on myös keksinyt oman hauskan tavan kävellä.
En kuitenkaan voi vielä hengähtää. Sillä Mei lopetti eilen syömisen ja oli hyvin levoton. Tietysti veikkasin heti että sillä on suolitukos, hoidin sitä koko yön niin hyvin kuin osasin. Aamuyöllä alkoi tulla papanoita, mutta myös maha alkoi turvota. Soitin eläinlääkäriin heti kun se aukesi, saimme ajan klo 14. Mahaa sitten kuunneltiin ja sieltä kuului pulputusta. Kuvattiin myös pikku Mei. Suolistossa oli kaikki normaalisti, mutta mahalaukku oli aivan täpötäynä. Nyt pitää vaan jatkaa ananasmehun antamista ja seurailla miksi tilanne muuttuu.

Vasemmalla näkyy miten Rein jalka on murtunut. Isoluu on yhdestä kohtaa ja pienempi kolmesta eri kohtaa. Kyynärpäissä ei kummassakaan murtumia.

Sivusta päin vielä tuo vasen tassu.

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Eläinlääkäriin ja jalka pakettiin

Saavuttiin kolmen jälkeen päivällä Rein kanssa eläinlääkäristä kotiin. Päivä alkoi aurinkoisena, mutta muuttui harmaaksi tapaturman satuttua.

Vein aamulla kanit ulkoilemaan ja aloin kuvailemaan niitä pöydän päällä. Rein ollessa pöydällä se päätti hypätä sieltä alas, hyppy maahan ei kuitenkaan päättynyt miten sen olisi pitänyt. Poika tuli volttien kera alas ja siinä rytäkässä jalka meni.

Saatiin aika onneksi eläinlääkäriin samantien, otin taksin ja suuntasin kanikainalossa Saloon. Siellä sitten istuskelin aika pitkän tovin. Rein jalka kuvattiin ja niin kuin epäilinkin se oli murtunut. Jalka paketoitiin ja nyt pitää seurailla sitä. Jalan parantumiseen menee 6-8vk ja sitä pitää käydä aina parin viikon välein näyttämässä ell.

torstai 12. heinäkuuta 2012

Kuvia Miinan poikasista

uros

uros

uros

naaras

uros

torstai 5. heinäkuuta 2012

Eri ikäisiä kaninpoikasia

 Miinan poikaset päälle 1vk vanhoina.

uros & uros

uros & naaras

uros

sininen, naaras MYYTÄVÄNÄ

musta, naaras MYYTÄVÄNÄ

musta, naaras

punavahvisteinen raudansininen, naaras

rauhansininen, uros

musta kirjava, naaras VARATTAVISSA

musta, uros VARATTAVISSA

tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kuvakilpailun voittaja

Nyt on kuvakilpailun äänestysaika päättynyt ja voittaja selvinnyt.
Kuvakilpailun voitti Jatta Tikka, kaninsa Röda lacket "Eela" kuvalla! Suuret onnittelut voittajalle ja muille sijoittuneille.

Röda lacket "Eela" hassuttelee ekoilla kesäpäivillä!
Kuva: Jatta Tikka

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni