sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Ruotsin LU

Tuli lauantaina vierailtua Ruotsissa, Borlängessä missä järjestettiin tämän vuoden LU.
Perjantai aamulla aikaisin oli lähtö Turun satamasta, päivä kulutettiin laivalla ja illalla siirryttiin maihin. Yö vietettiin ystävien kanssa Omenahotellissa, mikä oli aivan keskustassa. Aamulla noustiin taas autoon ja matka kohti Borlängeä alkoi. Väsymys oli suuri ja verensokeri alhaalla, kun päästiin perille. Se voi olla osasyynä ettei kuvia tullut otettua paljoa. Paljon oli kuitenkin kaneja ja myynnissä oli myös sellaisia mitä olisin voinut ostaa, mutta päätin että parempi vain ottaa nuo mitkä etukäteen varattu. Puolenpäivän jälkeen minun uusien kanien kasvattaja saapuikin ja hetkessä virkeystaso nousi.
Sen jälkeen lähdettiin kaupan kautta, kohti Tukholmaa. Jo ennen kuin päästiin laivaan Suomesta soiteltiin ja varoiteltiin myrskyistää ilmaa. Ja kyllä, olen hyvin iloinen etten lähtenyt rellestämään laivalle, vaan menin nukkumaan. Sillä laiva keinui ihan huolella, varsinkin Tukholma-Ahvenanmaa välillä.
Mutta kaiken kaikkiaan todella hyvä matka ja seura!

Tässä kuvia ja esittelyt uusista kaneista. Molemmat kanit ovat tulleet Nonjansin kanilasta.

Nonjans Dim "Dim", 17.11.2012 syntynyt kääpiöluppa uros. Omaa todella mielenkiintoisen värin ja valkoiset korvat.
Ensivaikutelma Dimistä on hyvä, se on todella reipas poika. Ensimmäisen kerran kun kuvasin laivalla sitä, se oli jo todella reipas, ei ujostellut lainkaan kummia ääniä, taikka laivan keinuntaa. Dimin kanssa tullaan kyllä kokeilemaan esteitä ja jos innostuu, mennään kisoihinkin. Lisäksi nyt jo alku kesästä on tulossa poikue, missä tämä poika toimii isänä. Siitä sitten lähempänä astutusta.

Nonjans Lady of the Rain "Reine", 10.1.2013 syntynyt esteristeytys naaras. Väriltään madagaskar valkokorvainen kera x-kirjavan. Suvussa on mukavan oloista ja näköistä estekania.
Tämä neiti on vielä hyvin pieni ja sitä jännitti laivamatka. Ymmärrettävää se tietysti on, kun hyvin nuori kani kyseessä. Kotona se jo haisteli innokkaasti paikkoja ja otti rennosti kopissaan. Tämän kanssa myös tarkoituksena lähteä esteitä hyppimään ja poikaset tehdä.


Sitten vielä kuvia näyttelyistä ja aamumaisema hotellin ikkunasta.
3 kommenttia:

  1. Pooppana, matkan tarkoituksena oli hakea nuo kanit, enkä ole niinkään näyttelyistä enään kiinnostunut. :/

    VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni