tiistai 30. heinäkuuta 2013

Myydään/Sijoitetaan kaksi nuorta esteristeytysurosta

Kotia etsii pian 4kk vanha esteristeytys uros Lavella's Stede Bonnet, väriltään Stede on punavahvisteinen keltamusta japanilainen viittakuvio, kasvaa perus kanin kokoon eli n. 2,5kg. Luonteeltaan tämä nuori on hyvin aktiivinen, rakastaa iloloikan heittämistä ja rellestämistä. Kun väsy iskee se hakeutuu ihmisen luo, jos vaikka rapsutuksia saisi. Hyvin sosiaalinen ja huomiota tarvitseva poika. Sopii mainiosti ensimmäiseksi kaniksi, kuin myös ainoksi.
Stedeltä löytyy mukava luonne ja kroppa estehyppyyn, suvusta siltä löytyy hienoja esteristeytyksiä, kysymällä kerron niistä lisää.
Voidaan myös sijoittaa!

Mukaan tulee sukupaperit, pussi tuttua ruokaa, sekä vas.korvasta löytyy tunnistetatuointi. Asustaa Salossa, kyyditä voin tuleviin estekilpailuihin mm. 3.8 Läyliäinen, 10.8 Kulosaari, 18.8 Palojoki, sekä 31.8-1.9 Pyhtää.

Hp. 50e

Lisää kuvia: http://maisun.kuvat.fi/kuvat/Kuvia+kaneista/Blogiin/Lavellas+Stede+Bonnet/Myydään/Sijoitetaan yhtä-kahta astutusta vasten 17.2.2013 syntynyt esteristeytys uros Lavella's Calico-Jack, väriltään musta otter viittakuvio, kasvaa perus kanin kokoon eli n. 2,5kg.
Luonteeltaan Calicoo on rohkea, utelias, sekä ystävällinen, myös vauhtia löytyy esteradoille kuin kotipihalla juoksemiseen ja rellestämiseen. Calicoon kanssa on esteradoilla myös käyty, kisaa tällä hetkellä molemmissa keskivaikeissa. Myydään/Sijoitetaan mielellään ainoaksi kaniksi, ei tarvitse lähteä kilpailemaan jos intoa ei ole.


Mukaan tulee sukupaperit, pussi tuttua ruokaa, sekä vas.korvasta löytyy tunnistetatuointi. Asustaa Salossa, kyyditä voin tuleviin estekilpailuihin mm. 3.8 Läyliäinen, 10.8 Kulosaari, 18.8 Palojoki, sekä 31.8-1.9 Pyhtää.

Hp. 50e

Lisää kuvi: http://maisun.kuvat.fi/kuvat/Kuvia+kaneista/Blogiin/Lavellas+Calico-Jack/Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää maija.suni@hotmail.com

5 kommenttia:

 1. http://rabbits-smiles.blogspot.fi/2012/09/myydaan-lapavaljaita-ja-h-valjaita.html

  Vieläkö ovat myynnissä nuo?

  VastaaPoista
 2. Kyseinen postaus on viime vuodelta, kaikki myytävä löytyy myydään osiosta.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Hei, tulipa nyt yhtäkkiä mieleen tällainen toivepostausidea. Kun näitä kaneja sulta aika paljon lähtee maailmalle, olisko mahdollista saada kuulumisia joiltain uusilta omistajilta? :) Kuvia ja esim. "kirjemuotoista" tekstiä. Tykkäisin kovasti semmosia lukea!

  VastaaPoista
 5. Olen itseasiassa pienen kuulumispostauksen kirjoittanut ja sen yhteydessä pyydellyt kertomaan kuulumisia. Valitettavasti harva lähtee koskaan kunnolla kirjoittamaan minulle. Yleinsä se on vain että hyvin on lähtenyt sujumaan. Joiltain tietysti on tullut joulukortteja ja se on ollut piristavää.
  Norjaan lähteneestä kanista olen hieman selittänyt, siitä tietysti voisi kertoa ja lisäillä uusia kuvia.

  http://rabbits-smiles.blogspot.fi/2013/04/terveisia-maailmalta.html

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni