torstai 8. elokuuta 2013

Metsäretki menninkäis maailmaan

Alku viikosta tuli oltua Lucin kanssa ulkona reippaat pari tuntia ja kuvia tuli otettua runsaasti. Ihanan rento ja seurallinen kani, pysyy hyvin lähiympäristössä. Luci on minun kolmannesta poikueestani, siitä on vuosien varrella tullut yksi mahtavimmista lemmikkikaneistani. Se ei ole haka esteillä, mutta koti pupuna aivan paras.
Muiden kanien kanssa on tullut myös temmellettyä pihalla, niistä löytyy myös kuvia.

Tuli myös koko konkkaronkan kynnet leikattua, punnittua jokainen ja tehtyä perus tarkastus jokaiselle. Hyvin on nuoret kasvaneet ja aikuiset pysyneet edellisestä punnituskerrasta samoissa mitoissa. Tykkään punnita nuo n. 5kk välein, näkee nuorten kasvua ja onko aikuiset ja vanhukset normaaleissa painoissaan.

Kisoissa on tullut pyörittyä miltein joka viikonloppu ja lauantaina taas mennään. Seuraassa postauksessa voisin kertoa miten kisoissa on mennyt ja kerätä ihmisten ottamia estekuvia kasaan. Aiwil ja Stede pitäisi otettaa hyppimään ja samalla ottaa lupaamani video niistä. Jos en huomenna ehdi niin ensi viikolla yritän olla ahkera. 
Naaraita alan astuttamaan 23.8 eteempäin, toivottavasti jokainen tulisi onnistuneesti kantavaksi ensimmäisillä yrityksillä. Viikko sitten synty kanilaan myös projektipoikue, niistä laitan kuvia luultavasti ensi viikolla.


Min Lilla Vän "Luci"

Spirited Away "Donfero"
Nevada "Natalie"Lavella's Barrique "Urpå"Lavella's November "Ra"2 kommenttia:

  1. Mikä toi patti on Lucin kaulassa? :)Olen joillakin kaneilla sen nähnyt, muuta monilla sitä ei myöskään ole, on jäänyt mietityttämään.

    VastaaPoista
  2. Leukapussi, täysin vaaraton. Tulee useasti naaraille, varsinkin jos emällä on tai sen sukulaisilla. Tulee useasti poikasten yhteydessä tai kun ei ole nähnyt nälkää. :)

    VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni