maanantai 19. elokuuta 2013

Vieraita ja uusi tulokas

Eilen tuli vietettyä päivä Palojoella.
Handle the Jandal "Tossu"
Pet-näyttelyyn ilmoitin Stig belgianjänikseni, koska sillä on jo ikää sen verran hyvin se arvosteltiin viimisten joukossa. Pisteitä se sai 93,5p ja näillä se oli PPK 5! Nuo olivat Stigin viimeiset näyttelyt, muihin en sitä todennäköisesti tule enään viemään. Saa vanhustella rauhassa kotona.
Muuten meni oikein kivasti näyttelyt ja loppuivat hyvään aikaan.

Esteet taas perinteisesti kestivät hyvin pitkälle iltaan, mutta kyllä niistäkin selvittiin lopulta ja päästiin lähtemään kotiin. Radat olivat hyvin tehdyt ja kanit hyppivät hienosti.
Molemmissa helpoissa luokissa minulta hyppi Norjasta tuotu Tartus, helpon suoran se meni 2 virheellä ja mutkan 4 virheellä. Upeasti siis ensikertalaiseksi!
Keskivaikeassa mutkassa hyppi minulta kaksi kania, Urpå ja Calico. Radassa oli haastetta, pienenä kanina Urpå tiputti kaksi isoa estettä, sekä rämpi vesiesteen läpi. Calico meni nätisti, vaikka vauhtia olikin mukana. Tiputti vain yhden ison esteen, jonka ensimmäisellä kierroksella oli päässyt.
Ra hyppi minulta ainoana vaikeassa suorassa, molemmat kierrokset yhdellä virheellä. Tähän sen on hyvä lopettaa tämän vuoden kisailut, sillä seuraavaksi se siirtyy mammalomalle. Ensi vuonna ei tarvitse kuin saada molemmista vaikeista kolme klassausta niin Ra pääsee kilpailemaan eliittiä.

Illalla Cassandra  toi Tossun minulle astutus lainaan. Tossu asustaa luonani seuraavat kolme viikkoa, jonka jälkeen se palaa takaisin kotiin.
Samalla kotiutui pikkuinen risteytyskani Flair eli Layra. Joka on rex-, sekä mahdollinen satiiniturkki kantaja. Lisäksi suvusta löytyy sinisilmäisiä ja ruskeaa, mikä sopii hyvin tuleviin väripoikueisiin.
Layra on juuri tutustumassa uusiin kämppiksiinsä Reihin ja Aiwiliin. Toivottavasti niistä tulisi nyt hyvä kolmikko. Lähitulevaisuudessa pitäisi Meikin yhdistää tuohon sekalaiseen seurakuntaan.Ps. te kiinnostuneet kaninostajat, jotka ette jaksa nähdä vaikaa kanin hakuun kasvattajan luota. Kyyditykset mahdollisia Salo-Lapinjärvi välillä aina 2014 kevääseen saakka!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni