torstai 17. lokakuuta 2013

Me tulemme Norjasta

Tiistai illalla kotiutuivat kaksi kania Norjasta, näitä onkin saanut jonkun aikaa odotella. Molemmat ovat naaraita ja vielä sisarukset. Tytöt tekivät heti selväksi boksin luukun auettessa että, he ovat hyvin utelijaita ja rohkeita. Molemmat oikein kauniita ja jänismäisiä, pitänee katsoa jossain vaiheessa noiden kanssa miten menevät esteitä, jos vaikka messuille toisi nuo hyppimään.
Reinen pitäisi ensi viikon alussa synnyttää kanilamme toinen valkokorva poikue, toivottavasti sieltä tulisi hyvän värisiä ja kauniita poikasia.

Roméos Eien No Ai "Noa" & Roméos Yokodzuna "Yoko"Lavella's Evil Manta "Evil"
7 kommenttia:

 1. Hienoja jänöjä! Väsyttikö norjalaisia matkan jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät näyttäneet paljoa väsymyksen merkkejä, suuri nälkä ja jano oli kyllä. Ponkaisivat molemmat boksista ulos, kun vähän luukkua avasi ja heti oltiin tutkimassa uusia paikkoja ja hajuja. :)

   Poista
 2. Onpas upeita nuo Norjasta tulleet! (: Olen juuri tänään jäleen ihastellut Reineä ja sen valkokorvia, olen todella ihastunut noihin korviin.. Kelpaisi itsellekkin. :)

  VastaaPoista
 3. Hei mä katoinkin tuolta sun kaneista et ketä noi on, vähän kyyläsin sukuakin.. En vaan saanu aikaseks kysyy mitään niistä :D Oikein hienot tyttöset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo olivat Tonjella, meinasi voiko tulla minulle ja tietysti, sillä isä varsinkin upea, mm. 10 sertiä korkeudesta.

   Poista
 4. On sulla kyllä loistava kanimaku! Hienoja kaneja oot kyllä saanut ja kuulostavat luonteeltaankin niin mukavilta yksilöiltä kaikki! Tuo Evilin " naamari " on niin mainion näköinen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakastan jänismäisiä ja siroja risteytyskaneja, myös kirjavat ja valkokorvat ovat ihania. Siksi niitä myös kasvatan, esteristeytysten ohella. Tärkeintä kaikessa kuitenkin on juuri se luonne, pidän kaneista jotka huomioivat ihmistä, ovat sosialisia, antavat käsitellä, mutta osaavat silti sanoa jos jostain eivät pidä. :)

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni