tiistai 12. marraskuuta 2013

Ei me olla kuin vähän liiankin suloisia

Tänään jälleen sataa, mutta eilen oli todella kaunis ilma siispä napsin Reinen poikasista uudet kuvat. Aivan älyttömän suloisia jälleen kerran, mutta kai ne poikaset vähän aina tuppaa olemaan? Ran tai Adan poikasia en jaksanut kuvata, mutta jossain välissä tällä viikolla niitä vielä kuvaan. Positiivinen yllätys minulle on, että kaikki Ran poikaset osaavat käyttää kopin vessalaatikkoa. Helpottaa siivoamista paljonkin!

Olen kirjoitellut postausta esteristeytyksistä jo pari viikkoa, aina vähän kerrallaan. Jossain välissä sen tulen julkaisemaan, toivoen että moni lukisi sen ja saisi paremmin käsitystä ettei esteristeytyksiä ihan turhantakia jalosteta.
Valjaita on myös mukavasti mennyt, eihän tuossa enään montaa ole myynnissäkään. Ainoa harmillinen puoli, että muutamat ovat varailleet valjaita, mutta niitä ei ole maksettu. Tosiaan jos valjaiden ostajasta ei kuulu kolmeen päivään mitään, pistän valjaat takaisin myyntiin. Sillä turhaan en valjaita pidä varattuina, sillä löytyy niitä oikeasti kiinnostuneita ostajia.

Viime viikonloppuna olin Turussa estekilpailuissa ja pet-näyttelyissä. Esteillä minulla oli aloittelijoita hyppimässä, jotka saivat ensimmäistä kertaa harjoitella sisällä hyppimistä. Layra meni 2vp, Aiwil 3vp ja Tartus 4vp. Siispä oikein mukavasti ja hyvää treeniä messuille, jossa kylläkin hälyä on moninkertaisesti enemmän.
Pet-näyttelyssä olin pitkästä aikaa, mutta samaa vanhaa noppapeliä se on edelleen. Tällä kertaa olisi pitänyt panostaa kanien ulkonäköön, eikä tuoda timmejä pupuja, edellisellä kerralla petissä taisi olla toisinpäin? Kaikki kun on niin tuomarista kiinni ja mistä tuomari tykkää. Efy sai 94p ja Mei 93p, lisäksi tuli joki lkv ja lahjoituspalkinto. Pet-näyttelyn palkintojen jakoon en jäänyt, sillä kotona odotti tekemättömät työt.

Päätin jättää Mein pois messuilta, sillä 2012 Lemmikkimessuilla hyppiminen ei sujunut ja kani selkeästi halusi vain pois kisapaikalta. En sitten tiedä, voihan tänä vuonna olla toisin. Haluan kuitenkin pelata varman päälle, enkä ota mukaan niitä jotka tressaavat liikaa messujen hälinää. Vaihdoin nyt Mein tilalle hyppimään Lavella's Cour Valantin. Muuten ihan hyvällä kokoonpanolla lähdetään siskoni kanssa, minulta lauantaian hyppii helpossa Layra, Aiwil, Tartus, Yoko ja Noa, keskivaikeassa Calicoo. Sunnuntaina harmillisesti hyppimässä vain yksi kani eli keskivaikeassa Calico.

Todennäköisesti alkuvuodesta tulee kanien esteitä myyntiin. Näistä kuitenkin lisää, kun asia on täysin varma.

isabella valkokorva, naaras
isabella valkokorva, naaras
beige valkokorva, naaras
isabella valkokorva, naaras
isabella valkokorva, naaras
madagaskar valkokorva, uros

9 kommenttia:

 1. tykkääntykkääntykkään! <3 Aivan ihania pupulapsia sulla, harmi kun ei voi enää kolmatta ottaa :( ja kiva blogi myös !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja nuo ovat! Nämäkin poikaset on aika hyvin varattu jo ennen syntymää. :)

   Poista
 2. Voi ei miten suloisia!!! En kestä <3 kiva nähdä ihan livenä sunkin kaneja messuilla, varsinkin Cour valant (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on, ne on! Mulla tulee nyt tosiaan enemmän noita vauvoja ja ensikertalaisia messiin, siskolla on sitten enemmän "vanhoja" konkareita kv:ssa, vaikeassa ja eliitissä. :)

   Poista
 3. Ooi, voiko suloisempaa ollakkaan? <3

  VastaaPoista
 4. Nää on hurjan suloisia! :) Melkein tekisi mieli ottaa pupu marsujen sekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vain, kunhan ei kirjaimellisesti "marsujen sekaan mene" :)

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni