tiistai 26. marraskuuta 2013

Lemmikkimessut 23.-24.11.2013

Jälleen on pitkä ja meluisa messuviikonloppu takanapäin. Univelkoja kertyi viikonlopun aikana sen verran, että eilinen päivä meni aivan zombeillessa. Kannatti kuitenkin lähteä, sillä tuli vaihdeltua paljon kuulumisia ihmisten kanssa ja vietettyä mukava viikonloppu messukeskuksessa!
Esteillä tällä kertaa mukana oli viisi junnua, hyppimässä lauantain helpossa suorassa. Hienosti jokainen loikki radan hälinästä huolimatta, suurin osa meni 2 virheellä. Kokeneempana hyppijänä minulla oli mukana vain Lavella's Calico-Jack, joka hyppi molempina päivinä keskivaikessa luokissa. Lauantaina jännitti ensimmäiset sisäkisat ja poika taisi mennä 4 virheellä. Sunnuntaina ei jännitetty enään paljoa ja näin ollen rata mentiin 2 virheellä. 
Siskoni ohjasi VH-12 Lavella's Beedrilliä molempina päivinä eliiteissä. Lauantaina Beedrill tuli hienosti kolmanneksi ja sunnuntaina toiseksi! 
Kasvattejani näkyi myös radoilla, ilo oli nähdä että jokainen pärjäsi oikein mainiosti!
                   Kuva Katrion A.

Kaiken tämän lisäksi tuli kierreltyä messukeskuksessa, pääsin myös parturoimaan angorakanin turkkia ja aikaa kului tuomaripöydän vieressä laskien virheitä ja korjauksia. Launataina sattui myös hassu sattuma, sillä olin kuunnellut ennen messuja että radio YleX:n toimittaja kiertelee messukeskuksessa ja eikös tämä toimittaja tullutkin luokseni ja pyysi haastattelua. Jälkeenpäin en muistanut enään haastattelusta mitään, sillä olin juuri tullut radalta ja kaikki vain tapahtui niin nopeasti. Toimittaja innostui ilmeisesti lajista sen verran, että pyysi minua uudelleen haastateltavaksi ja näin sovimme uuden haastattelu ajan, joka oli tänä aamuna. 
Haastattelun voi kuunnella sunnuntaina YleX:ltä klo 12.40!

Messuilta maailmalle lähti kolme Ran poikasta, mutta tilalle tuli ruotsalainen esteristeytys naaras Bäcks Mayyan sekä astutuslainaan saapui kasvatti urokseni Lavella's December. Kuukauden päästä pitäisi Because of you esteristeytys naaraalle syntyä poikasia!
                                           Bäcks Mayyan "Mya"                                                                        Lavella's December "Pazi"
1 kommenttia:

  1. Wautsi miten hienosti jokainen meni! :) Ihana tuo Mya ja tietysti Pazi!

    VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni