sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Klaukkalan estekilpailut ja pupuvauvat

Eilen tosiaan tuli oltua Klaukkalan estekilpailuissa. Kanien hypyttämisen lisäksi, rupattelin ihmisten kanssa ja oleskelin tuomaripöydän tuntumassa ottaen aikaa. Hyvien yöunien johdosta tuntui välillä menevän ihan överiksi yliväsymyksen puolesta, kun taas välillä vain saattoi jäätyä aivan täysin.
Helpossa minulta oli kaksi kania, joista toisen siskoni hypytti. Sen lisäksi hypytin Ran veljeä Nikoa ja ensimmäisellä kierroksella yhden kääpiöjäniksen. Gia, Eipi ja Niko olivat kaikki ensimmäistä kertaa esteillä. Gia hyppi ensimmäisen kierroksen 2-3 virheellä ja toisella sitten nätisti yhdellä, saaden klassauksen(huvittavaa että Ra-mamma tiputti saman esteen, viime vuonna sen ensimmäisissä kilpailuissa). Eipi jumitti ensimmäisellä kierroksella, mutta toisella se jo meni nätisti 3 virheellä. Niko hyppi upeasti ja vaivatta, molemmat kierrokset. Toiselta tuli yksi virhe, yllättäen japsista. Toivon näkeväni tätä pojua lisää tämän vuoden esteradoilla!
Keskivaikeassa ei ollut meiltä ainuttakaan kania ja se tuntui kestävänkin ikuisuuden. Kyllä se sitten piiiiitkän odottamisen, hienojen ja enemmän rysälteltyjen ratojen jälkeen päättyi.
Sen jälkeen pääsi Ra radalle, pitkän mammaloman jälkeen ja toista kertaa hyppimään sisälle(vuosi sitten hyppi helppoa sisällä). Lämppäradalla se tuntui jo hirveän laiskalta, hienoja hyppyjä se teki radalla, mutta niistä puuttui ilmavuus. Eka kierros oli täysi räjäytys, mutta toisella mentiin kahdella huolimattomuusvirheellä + vesieste jota Ra ei vielä osaa. Tähdätään siispä enemmän ulkokisohin tyttösen kanssa!
Ilta oli jo hyvässä vaiheessa kun päästiin eliittiä hyppimään, kanit olivat muhineet hyvin koko päivän bokseissaan ja ekan kierroksen pohjalta tuntui että kaikki 7 eliitti kania halusivat vain kotiin. Mei räjäytti rajan 7 virheellä, kiitti ja kumarsi. Spiidi taisi mennä siskon ohjaamana 5 virheellä ja Ada lyllersi radan viimeisenä 3 virheellä ja voitti luokan(tästä voi päätellä että taso ei ollut siis ihmeellinen). Videosta taitaa myös huomaa pieniä piirteitä väsymyksestä? Onneksi päästiin siinä kuuden aikaan lähtemään kotia kohti, kun kanit oli hoidettu, kömmin suoraan nukkumaan.

Videoita otin mm. omista kasvateistani ja joistain musitakin kaneista, ne kaikki löytyvät ladattavina kuvat.fi-sivultani.(Lataus oikean alanurkkan pilvestä)

          

Kunnollisten yöunien jälkeen jaksoi taas ahertaa, vaikkakin tuntuu olo hieman kipeähköltä.
Katsoin jo aamusta poikasten sukupuolia, värejä ja nappasin kuvat. Nyt vuorostaan poikaset ovat hyvin tummaa sakkia, mutta minusta nuo ovat upean näköisiä. Toivotaan että luonteet ovat vielä hienompia!

Jinan poikaset

luonnonpunainen viittakuvio, uros & musta otter, naaras

Layran poikaset

musta viittakuvio, uros, km japanilainen viittakuvio x-kirjava, naaras & luonnonkeltainen kirjava, naaras

Yokon poikaset

luonnonharmaa viittakuvio, uros & musta otter viittakuvio, naaras
luonnonharmaat viittakuviot, kaksi naarasta & uros
luonnonharmaa, uros & musta otter, naaras


16 kommenttia:

 1. "Ada nyt mars matkaan!" ihana haha xD

  VastaaPoista
 2. Hihii, sieltä löyty myös (sylivauva) Fotini :) On taas niin hienoja poikasia, etenki Layran <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin löytyy :) Kiitos, ne ovat kyllä kivan värisiä(osittain väripoikue onkin xd)

   Poista
 3. Oih, ihania poikasia :) Yokon musta otter vk tyttö varsinkin! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta otter muutenkin värinä on kovin nätti :)

   Poista
 4. http://paimenlauma.blogspot.fi/2014/02/haasteiden-haaste.html Sinut on haastettu :)

  VastaaPoista
 5. Haastoin sinut :) http://kani-asiaa2011.blogspot.fi/2014/02/vahan-kuulumisia-ja-haaste.html#comment-form

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni