tiistai 8. huhtikuuta 2014

Turku 5.-6.4 & Reinen poikaset

Lauantai aamuna lähdettiin Gian, Merlen, Ran, Adan, muutamien siskon ja Siirin kanien kanssa kohti Turun messuja. Melkein heti alkoi mattojen ja esteiden kantaminen sisälle, jonka jälkeen osallistuttiin vielä radan rakenteluun. Hyvin ajallaan saatiin ensimmäinen luokka aloitettua, vaikka moni muu kisailija ei osallistunutkaan auttamiseen. Tosiaan kaikki kilpailijat saa ja on tarkoituskin auttaa kärryn tyhjennyksessä, esteiden radalle laitossa ja päivän päätteeksi vielä kalustuksen takaisin laitossa. 
Päivä alkoi keskivaikealla suoralla, jossa minulta ei hyppinyt ainuttakaan kania. Tämän jälkeen kuitenkin oli vaikea suora, jossa minulta hyppi Ra. Tyttö hyppi sisäkisoiksi erittäin hyvin, puhtaan radan ja voittaen luokan. Näin ollen myös saaden toisen klassauksensa vaikealta suoralta, eli enään kaksi klassauta niin Ra pääsee kilpailemaan eliitti suoralle! Vaikean jälkeen oli eliitti suora, jossa hyppi minulta vain Ada. Paras hyppy päivä ei ollut, sillä kevät, pojat ja lapset olivat vain Adan mielessä. Vaikka hypyttäminen oli hieman haastavaa(sillä kaniin ei voinnut koskea, ilman että se nosti takapuolensa välittömästi kattoon saakka...), mutta silti Ada sijoittui toiseksi! Tämän jälkeen oli taukoa ja käytiin porukalla hakemassa ruokaa. Kun masut olivat täynä, alkoi päivän viimeinen luokka, eli helppo suora. Siinä minulta hyppi ensimmäisenä Gia, joka meni hienosti puhtaan radan ja sijoittuen 5.! Gian lisäksi helpossa hyppi minulta Merle, joka meni myös mukavasti, hieman päätti omituisesti seota hajuista toisella kierroksiella, mutta silti meni yhdellä virheellä saaden klassauksen. Estepuoli oli hyvissäajoin valmiina, jonka jälkeen olikin vapaata hypyttelyä. 
Kotiin päästyä tuli kanit hoidettua hyvin pikaisesti ja käytyä nukkumaan. Sunnuntaina jälleen samalla porukalla kohti kisapaikkaa, nyt oli onneksi matot laitettu valmiiksi ja esteet lähettyvillä. Luokat hypittiin samassa järjestyksessä, ainoa vain että sunnuntaina oli vuorossa mutka radat. Vaikeassa hyppi jälleen Ra, jolla sunnuntaina ei sujunut yhtä hyvin, se teki huolimattomia virheitä, joita kertyi yhteensä neljä. Eliitissä taas vastaavasti Adalla oli parempi päivä ja näin ollen se hyppi radan kolmella virheellä, voittaen luokan. Helppo oli taas tauon jälkeen ja siinä hyppi jälleen minulta Gia ja Merle. Gia meni molemmat kierrokset puhtaasti, toisella vain paransi aikaa ja näin ollen sijoittui 2.! Merle taas meni molemmat kierrokset kolmella virheellä, poika oli hieman hukassa mutka radalla.
Muuten oikein mukava viikonloppu, paljon sai touhuta, mutta myös siinä välissä ehti vaihtaa useiden ihmisten kanssa kuulumisia.

Eilen otin kuvat Reinen poikasista, jotka tulivat nyt viikon ikään. Hurjan suloista sakkia ja heistä tulemme seuraavina viikkoina kuulemaan!

ps. kuvia kisoista ei tullut otettua, mutta videoita otin minä, Saga ja Siiri, nämä löytyvät ladattavina jälleen kuvat.fi-sivultani.

      

Reinen poikaset

musta valkokorva & musta otter valkokorva urokset
musta valkokorva & musta otter valkokorva naaraat
madagaskar otter & musta urokset

17 kommenttia:

 1. Onpas muuten himosuloisia naperoita! Ensimmäinen kuva aivan mahtava, kun kaikki yhdessä kasassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Valkokorvat oikein korostuvat ja myös odotan näiden kasvua kovin, sillä isä on täysi esteristeytys ja emä 3/4, eli näillä lapsilla on ennemmän kuin erittäin hyvin mahdollisuuksia esteille!

   Poista
 2. Ihanat vauvat :3 Joko ton yhen väri selvisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja juu kyllä se madalta näyttää, kävi vain omituisen kameliontti värien vaihtelun tuossa viikon aikana xd

   Poista
  2. mitä eiiii D: No mut eiköhän se ihan kaunis ole madanakin :D

   Poista
 3. Upeita nuo valkokorvaiset poikaset. Valkokorvat sopii hyvin mustalle kanille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Myös ruskean ja sinisen kanssa valkokorvat ovat todella upeat :)

   Poista
 4. Aiotko näitä kaneja uusiin koteihin majoittaa vai pidätkö kaikki itselläsi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä saa kysellä, jos on halukas tarjoamaan kodin. Mitä siitä tulisi jos kaikki jäisivät kotiin? (:

   Poista
 5. Eikä, noi mustat valkokorvaiset on niin suloisia! :D koskas sulle syntyy seuraavan kerran valkokorvia? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Seuraavan kerran syntyy valkokorvaisia syksyllä, silloin syntyy myös toivon mukaan rex turkissa poikasia. :)

   Poista
  2. Voi että, pitääkin sitte katella mimmonen tilanne täällä on jos uskaltaisi haaveilla sellaisesta suloisuudesta :)

   Poista
 6. Voi että ovat ihastuttavia! :)

  VastaaPoista
 7. Voi, kun suloisia poikasia! Niinhän ne aina on... :D

  Teetkö muuten itse kaneillesi esteitä? Jos teet, mistä hankit puomeja, ja mitä yksi este suurin piirtein maksaa itse tehtynä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Osa on itse tehtyjä, osa taas ostettu aikanaan Libra Articilta, mutta joitan esteitä tullaan siskon kanssa kesällä tekemään myyntiin. Hinta riippuu paljolti siitä, millainen este on, mutta 50e yli sataan euroon.
   Puomit ovat kevyttä sähköputkea. (:

   Poista
 8. Voi eii, ihania kuvia jälleenkerran! :) Tosiaan, ensikerralla pitääkin tulla auttamaan radan rakentamisessa. Olin, vain jotenkin niin pölkkypää, etten tajunnut! D:

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni