tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kisoja, kesää ja vauvoja

Viime postauksesta onkin jo hetki aikaa ja nytkin jaksan kolmen tunnun päikkäreiden voimin kirjoitella ja julkaista kuvia tänne blogin puolelle, tämän jälkeen menen jälleen nukkumaan että jaksaa huomisen päivän pysyä virkeänä.
Takana on 28.6 ja 29.6 olleet Palojoen ja Kulosaaren estekisat sekä viime viikonlopun Maskun kaksipäiväiset kilpailut. Palojoella kilpailijoita suosi aurinko kun taas Kulosaaressa tuli vettä koko päivän, minulla oli mukana omat, kuin myös siskon kanit. Ensikertalaisia oli Palojoella mukana useampi ja kaikki menivät oikeinkin mukavasti, Kurlaaja, Anna-Lena ja Sammakko saivatkin jo ensimmäiset klassaukset helposta suorasta ja mutkasta. Gia ja Merle olivat mukana sunnuntaina Kulosaaressa, missä molemmat saivat myös klassaukset. Sisarukset Fia ja Fif kilpailivat myös sunnuntaina keskivaikessa mutkassa, josta Fia sai hienosti klassauksen ja Fif meni normaaliin tapaan upeilla loikilla ja vaihdilla, mutta kahdella huolimattomalla virheellä. Ra kilpaili ensimmäistä kertaa eliitti mutkalla, jossa mukava olivat myös vanhat konkarit Mei ja Ada. Eliitissä Ada voitti pitkästä aikaa ja sai mutkalta kuudennen voittonsa, eli vielä kolme voittoa championiin!
Maskussa oli mukana jälleen tämä tuttu kisakani porukka. Eliitti mutkalla Ra sai ensimmäisen voittonsa, eliitti suoralla Ada, Mei ja siskon Jina(ensikertaa!) menivät samalla virhemäärällä, tässä kohtaa aika siis ratkaisi ja tietysti kiiturina Ada sai nopeimman ajan ja kolmannen voiton suoralta. Vaikeassa mutkassa hypytin lähinnä siskon Jiia ja Jinaa, mutta koska Gia klassautui lauantaina keskivaikesta mutkasta ulos se pääsi sunnuntaina hyppimään vaikeaa mutkaa! Lauantain vaikesta mutkasta ei tullut klassauksia, mutta sunnuntaina siskoni Jina hyppi ohjauksellani yhdenvirheen radan ja sai näin toiseksi viimeisen klassauksensa. Keskivaikeasta mutkasta ja suorasta Merle ja Gia saivat molemmat klassaukset ja näin Gia klassautui molempiin vaikeisiin. Fif ja Fia menivät harmillisesti kahden virheen radoilla, mutta upeita hyppyjä löytyi molemmilta tytöiltä! Helpoista luokista Kurlaaja sai molemmista toiseksi viimeiset klassaukset, Sammakko sai klassauksen mutkalta ja Anna-Lena suoralta. 
Sijoituksia ja voittoja tuli useille kaneille, mutta en niitä jaksa nyt lähteä tähän raapustelemaan, pääasia kuitenkin että intoa pupuilla riittää ja kasvatustuottaa tulosta!

Sitten päästään toisiin asioihin mm. kuka on Anna-Lena? Anna-Lena on Cassandran kani, moni varmaan on huomannut että Cassulta on kaneja lähtenyt elämäntilanteen muutoksesta johtuen. Anna-Lena on kuitenkin kani minkä hän halusi pitää, käyttää vielä jalostukseen ja tietsyti suostun auttamaan tällaisessa tilanteessa. Anna-Lena asuu nyt luonani, on hoidollani ja käytän sitä muiden kanien mukana kilpailuissa. Syksyllä sille olisi myös tarkoitus tulla poikaset, muiden estepoikueiden mukana. 
Ettei kanilassa olisi mitenkään liian tyhjähköä, hoitoon tuli viikoksi Reinen uros poikanen Paradisea eli Napu ja voi miten valloittava tapaus se onkaan! Huomenna Raimondo, Reinen toinen kotona olleista poikasista pääsee muuttamaan uuteen kotiinsa Jyväskylään. Näin Reine jää kahdestaan kotiin jäävän Ramora-tytön kanssa.
Niin ja jo jokin aika sitten laitoin Myan ja Dorin myyntiin, blogin kuin myös kotisivujen myyntipuolelta löytyy näistä myynti-ilmoitus. Vielä ei ole tullut ihmeempiä kotitarjouksia tytöille, mutta aika näyttää löytyykö sopivaa kotia niille.

Tämän kaiken kiireen keskellä päätti Adan lapsi Eyjpix synnyttää sunnuntaina kasan lapsoisia maailmaan. Vielä en ole uskaltanut paljoa katsella poikasia, sen vain että ovat hengissä. Koska kasvattaminen on samalla linjojen, kuin kanienkin tutkimista. En ottanut Ada pois Eyjpixin luota, haluan nähdä kuinka tällainen järjestely sujuu. Luotto minulla on Adaan, sillä kanina tunnen sen, jos en tuntisi, en olisi uskaltanut jättää sitä. Eyjpixin suhtautuminen enemmän jännitti, mutta tähän mennessä homma on sujunut mainiosti!

Kaikkein tulevien estekilpailuiden lisäksi on luvassa kaikkea muuta upeaa ja spesiaalia, näistä juurikin pyrin kertomaan teille kuvin, kuin myös sanoin. 

Mutta hei vielä sellainen kolme viikkoa ja tästä päästään lomailemaan! Voiton puolella siis ollaan! Mutta nyt buenas noches!

VH-13 Lavella's November "Ra"

Lavella's Fiore di Natale "Fif"

Mountain Magic "Ada"
Lavella's Star Gianfar "Gia"

Voodoo Queen "Mei"
Nintendo "Jina"
Lavella's Fiocco di Neve "Fia"
Porfyr "Merle"
Anna-Lena

Lavella's Infinity "Kurlaaja"
Kaikki kuvat ottanut Anniina, Veera ja Karoliina

11 kommenttia:

 1. Onnea hienoista suorituksista! :)

  VastaaPoista
 2. No johan on mennyt siskoksilla hienosti! me päästään nevan kanssa vasta tänä viikonloppuna hyppimään ekoja KV luokkia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun vain vauhtivirheet vähenisi, voisi molemmat päästä vielä tämän kesän aikana jompaan kumpaan vaikeaan. :D

   Poista
 3. Onnea! Ja wau! Tosi hienoja kuvia. Täytyisi joskus päästä katsomaan kisoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kannattaa tulla katsomaan, jos vain intoa riittää. :)

   Poista
 4. Vähän hienosti meni siskokanilla! Toivottavasti Mellistäkin tulee tuollainen tykki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti se lähtee pärjäämään, kun alkaa oppia idean, Kur oli muiden nuorten tavoin aivan pihalla hommasta ensimmäisissä ja toisissa kilpailuissa, meni vain joka suuntaan :D

   Poista
 5. Tekisitkö kaneille niiden esittelyprofiileihin luonnekuvaukset? :)

  VastaaPoista
 6. Hei et varmaan huomannut mun kommenttia edellisessä postauksessasi. Kysyin ohjeita nuiten copyright tekstien kekittämiseen, jotka blogin alaalla. Entä mitensä oot saanut niihin linkit? :D

  VastaaPoista
 7. Hei et varmaan huomannut mun kommenttia edellisessä postauksessasi. Kysyin ohjeita nuiten copyright tekstien kekittämiseen, jotka blogin alaalla. Entä mitensä oot saanut niihin linkit? :D

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni