maanantai 17. marraskuuta 2014

Hi world!

Tästä se lähtee joka viikkoiset poikaspostaukset kuulumisineen ja kuvineen kaikkineen! Pohdin jo kuinka tästä tulen selviämään, mutta josko vaikka tahdonvoimalla?
Kaikkiaan poikasia kolmelta naaraalta syntyi yhteensä kuusitoista, joista hengissä neljätoista. Mukavan näköistä porukkaa, hieman erilaisemman värisiä mitä normaalisti! Nyt vain hermotonta odotusta, jotta muksut kasvavat ja alkaa näkemään luonteenpiirteitä, päättämään kotiin jäävät ja kiinnostuneille ostajille menevät.
Poikashumun keskellä päätti tänään aurinko vilauttaa hymyään, olo oli kuin säkistä nostetulla. Poikasten lisäksi, kuvasin kanilan kansaa, leikkasin ja punnitsin myös koko poppoon. Eikä sekään riittänyt, sillä opetin siskon kanssa Noran ja Vilken hyppimään, sekä hypytettiin muuten vain muutamia kanilan teini-ikäisiä. 
Sitten on käynyt myös hups. JoJo on ottanut seurakanin paikan talossa. Se viilettää vapaana täällä päivät pitkät ja käy välillä nukkumassa omassa kopissaan. Suoranainen ihme on, ettei se ole vielä kertaakaan hävinnyt taloon. Vaikkakin mahdollisempaa siitä tekee se, kun pikkuherra löytää joku päivä tiensä yläkertaan. Jos JoJo poika osaa käyttäytyä siivosti, hajottamatta mitään ja ylipäätään olemaan häviämättä se saa asua talven sisällä. Lällätelkööt sitten keväällä kanilan väelle vip oikeuksistaan.

Gian poikaset

Gian poikaset tupasahtivat maailmaan viimisimpinä, keskiviikko-torstai välisenä yönä. Poikasia syntyi viisi ja tähän mennessä kaikki ovat selvinneet hengissä ensimmäisistä päivistään. Kaikki poikaset ovat sopivasti naaraita, koska suunnittelin haluavani jättää tästä yhdistelmästä uroksen kotiin..

siami (viittakuvio?) & madagaskar 
ruskeasiamsoopeli, keltamusta japanilainen ja ruskeasiamsoopeli(viittakuvio?)

Ran poikaset

Ra synnytti poikasensa keskiviikko päivällä. Poikasi syntyi seitsemän, joista yksi keltamusta japanilainen viitta uros oli jo synnytyksen yhteydessä ilmeisesti kuollut. Pesässä kuitenkin tuhisee tällä hetkellä kuusi hyvin voivaa poikasta, joista kolme on uroksia ja kolme naaraita.

musta otter, naaras & madagaskar otter, uros
siamsoopeli (viittakuvio?), uros & madagaskar, naaras
keltamusta japanilainen, naaras & luonnonsoopeli, uros

Annan poikaset

Ja sitten Annan poikaset, jotka syntyivät ensimmäisinä, jo edellisenä viikonlopuna. Poikasia syntyi neljä, kaksi naarasta ja kaksi urosta. Poikasista yksi on normaali turkkinen ja loput rex-turkkisia. Jostain syystä Anna on mieltynyt enemmän poikiinsa(jonka näkee hyvin, kaksi isoa palloa). Tänä aamuna harmillisesti rex naaras oli kuollut ja toinen naaras vielä sinnittelee. Toivon kovin, ettei tämä toinenkin naaras nyt menisi vain.

keltamusta japanilainen x-kirjava, naaras, valkoinen ss (rex), uros & keltamusta japanilainen x-kirjava (rex), uros

28 kommenttia:

 1. Hienon värisiä poikasia kyllä! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hienon värisiä ja monipuolisia värejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep niitäpä juurikin, vielä vain pitää odotella kasvaako kaikista valkoisista siameita, vai riittääkö niissäkin vielä ylläreitä!

   Poista
 3. Sulla on sit tekemistä, kun noi kasvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niin tulee olemaan! Siksi teen poikaset tähän aikaan vuodesta, kun lähes kaikki viikonloput vapaana ja mitä lähemmäs joulua-uuttavuotta mennään, sit enemmän vapaita ja vielä lomat päälle! :)

   Poista
 4. Voi että! Annan poikaset ovat kyllä niin sulosia! Ja tietty muutkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiiiin, mä oon vähän katkera noille uroksille, kun mun rex tyttö meni... :D

   Poista
 5. voi että toi Ran hauska japsinaaras! :'3

  VastaaPoista
 6. Ihania pikkuisia ja kivoja värejä! :)

  VastaaPoista
 7. Onpas hurmaavan värisiä muksuja! :'3

  VastaaPoista
 8. Voi että! Viimein pitkä odotus Ran poikasista päättyi :) Ehdottomat suosikit ovat tästä poikueesta siamsoopeli ja km japsi :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nyt vain odotellaan että lapsoset kasvaa ja näkee vähän millaisia kukin on :)

   Poista
 9. Hei, kai sä sit ilmottelet mitkä ois myytävänä! Ite jo piiitkään haaveillut omalle pikku papanakoneelle seuralaista ja nyt tais sydän lähtee sinne teille ku näin nää kuvat! I love.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä sitten vain s-postia laittamaan, jos on kiinnostunut ja valmis sitoutumaan kanin pitoon seuraavaksi 10 vuodeksi. :)

   Poista
 10. Onko nää poikaset tulossa myyntiin? Ja minkä kokoisia noista on tulossa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myyn sen mukaan jos on asiallisia ostajia ja aidosti kiinnostuneita, pakko minun ei ole koskaan poikasia myydä. :)

   Poista
 11. Ui ne on vaan niin suloisia ! Toivon todella, että Ran poikasista selviää se ainoa naaras :/

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni