maanantai 20. huhtikuuta 2015

Vantaan estekilpailut 18-19.4.2015

Hieman koleasta säästä ja flunssasta huolimatta oikein mukavat kilpailut takana!
Lauantaina mukana oli useampi kani, joista eliitti mutkassa hyppi minulta Ra. Ensimmäinen kierros meni todella upeasti, sujuvasti liikkuen ja hyppien. Kolmanneksi viimeisen pystyn se huolimattomasti meni tiputtamaan ja toiseksi viimeisen esteen se hyppäsi todella pahasti puomien sekaan. Tämä huono hyppy taisi tehdä kipeää, mutta vaikuttaa myös Ran the boss olemukseen pahasti, sillä toisella kierroksella se ei halunnut lainkaan hypätä. Vastaavaa ei ole sattunut tuon kanin kanssa koskaan.
Vaikeassa mutkassa minulta hyppi Gia, joka meni molemmat kierrokset mukavalla vauhdilla ja hyvin liikkuen, mutta neljällä virheellä.
Keskivaikeassa mutkassa hyppi Vilke ja pitkästä aikaa myös Fipa. Vilke hyppi ensimmäisen keskivaikean mutkansa yhdellä virheellä saaden klassauksen, iloinen olen myös Vilken sujuvammasta liikkumisesta radalla! Fipa oli minulla muuten vain mukana ja se meni ihanalla tarmolla myöskin yhden virheen radan ja saaden klassauksen!
Helpossa mutkassa kisasi Milan, Cole, Vale ja Nora, lisäksi hypytin Colen ja Valen siskon Fugan. Kaikkien nuorten liikkumisesta mutka radalla olen erinomaisen tyytyväinen, mutta ehdottomasti nostan esille vielä Milanin, joka meni älyttömän upeasti! Harmillisesti se, Vale ja Nora tiputtivat kaksi estettä, eikä klassauksia tällä kertaa tullut heille. Fuga ja Cole menivät kuitenkin puhtaat radat ja näin ollen Cole hyppii jo ensi viikon lauantaina ensimmäisen keskivaikean mutkansa!!

Sunnuntaina mentiin vain eliitti suoraan kanien kanssa, koska oli sen verran kipeä olotila. 
En osaa kuvailla kuinka helpottunut olotilani oli, kun Ra hyppi molemmat kierrokset yhdellä virheellä, lauantaisen jälkeen. Gia eteni mukavan sujuvasti, eikä paljoa tarvinnut sitä korjailla, huolimattomia vauhti tiputuksia sille tuli kolme ja yksi oma kaatoni. Mukana oli myös Luna, jota hieman herättelin melkein vuoden kisatauolta. Luna teki hyvin selväksi, että vaikka kotona mentäisiin eliittiä, se ei tarkoita, että kisoissa sitä voisi hyppiä. Noo mutta ehkä hyppiminen kisoissa lähtee vielä sujumaan, tai sitten ei.

Tuon vielä tähän loppuun esille siskoni kisattavana olevan Fian, joka messujen jälkeen on tykitellyt todella hienosti! Messuilla se meni todella sujuvasti eliitti suoran ja vaikean mutkan. Nyt viikonloppuna se meni vielä sujuvammin ja jälleen harmittaa, että vain eliitti suoralta tuli napattua video! Toivotaan tämän innos säilyvän kesän ja syksyllä sitte Fia on yksi niistä, joille odotettavissa esteristeytysmuksuja!

Lavella's Star Gianfar "Gia"


VH-13 Lavella's November "Ra"
Salta Ravinen "Vilke"
Lavella's Lost Wind "Milan"
Nintendo "Jina"
Lavella's Fiocco di neve "Fia"
10 kommenttia:

 1. Fia meni ihan älyttömän upeesti!!

  VastaaPoista
 2. Hienot puput, Milan meni kyllä vauhdilla! :D

  VastaaPoista
 3. Fia meni ihanan tasaisesti! Cole on myös aivan ihana. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, juu tuo tasainen meno ja hyvä liikkuvuus on sitä mitä tällä hetkellä paljon haen kasvateilta, kun muut tärkeät seikat alkaa olla hyvällä mallilla. :)

   Poista
 4. Upeasti nuo hyppi! Milanilla virtaa riittää :)

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni