maanantai 4. toukokuuta 2015

Dancing in the moonlight

Kolea vappu tuli vietettyä, mutta silti hauska sellainen! Lauantaina kisattiin vesisateessa Helsingissä, kun taas sunnuntaina ja tänään nautittiin kotona ihanasta ilmasta kanien kanssa.
Itse olinkin lauantaina jo valmiiksi Helsingissä vappuriehojen jäljiltä, Henna ystävällisesti toi kanit kisapaikalle, kun aamulla Salon ohitse ajeli. 
Helppo suora hypittiin pienessä tihkusateessa, nuoret suorittivat säästä huolimatta radan hienosti! Näin ollen Cole, Vale ja Milan klassautuivat kaikki keskivaikeaan suoraan! Milan nappasi puhtaalla radallaan myös ensimmäisen sijan ja voitettiin Rabbit Royale säkki!
Keskivaikeassa suorassa kilpaili Vilke, joka ensimmäisen kierroksen hyppi neljällä ja toisen kierroksen hieman haastavemmissa oloissa(kenttä oli siis muuttunut tähän mennessä ankkalammeksi) kahdella, todella hupsulla virheellä.
Vaikeassa suorassa hyppi uusi tulokkaamme Pontus, sekin molemmat kierrokset kahdella virheellä, jotka nekin tulivat pystystä ja vesiesteestä.
Eliitti suoraan mennessä kenttä muistutti uima-allasta, mutta hienosti Ra, Fia ja Gia jaksoivat hyppiä molemmat kierrokset. Ra niinkin hyvin, että napattiin toinen Rabbit Royale säkki kotiin!


Lavella's Black-winged kite "Cole"
Lavella's Aquila verreauxii "Vale"
Lavella's Lost wind "Milan"


Eilen ja tänään puput ovat saaneet vain ulkoilla aamusta iltaan asti. Eilen kuvailin myös erikseen Pontusta, Giaa ja Milania. Pontus tosiaan muutti yli viikko sitten Cassulta luokseni ja ensivaikutelma poitsusta on mitä mainioin! Luonteeltaan todella ystävällinen, seurallinen ja hyvin urosmainen. Ulkoilu Pontuksen kanssa sujui moitteitta ja kiinni otto oli todella helppoa. Pontuksen jälkeen kuvasin Giaa ja tämän neidon kanssa ulkoilu sujui äärimmäisen hyvin! Lopuksi ulkoilutin Gian tyttöä Milania toista kertaa vapaana, eikä se mennyt ihan nappiin. Milan ei kuunnellut paljoa mitään, touhotti vain eteenpäin ja kiinni otto oli hieman vaikeampaa. Pitänee nyt kesän aikana harjoitella Milanin kanssa ulkoilua vapaana, jotta se oppisi siihen. 
Tänään jatkui ihana sää ja kanien ulkoilut ulkotarhoissa. Päivällä tuli myös hieman treenailtua Colen, Valen ja Milanin kanssa keskivaikeaa. Sunnuntaina olisi tiedossa Palojoen estekilpailut, vielä kuitenkin on hieman auki, tulenko itse paikalle, sillä harmillisesti kilpailut ovat äitienpäivänä... Jos ei muuta, niin osa kaneista on ainakin menossa Hennan ja Anniinan mukana kilpailemaan.
Sapporo Dome "Pontus"
Lavella's Lost wind "Milan"

Lavella's Star Gianfar "Gia"19 kommenttia:

 1. Teillähän meni tosi kivasti kisat, vaikkei sää mikään paras ollutkaan! :'D Ihana toi vika kuva! <3

  VastaaPoista
 2. Vau toi viimenen kuva on hieno! ♥

  VastaaPoista
 3. Vau, hienosti meni. :)
  Viimeinen kuva on käsittämättömän upea! :o

  VastaaPoista
 4. Upeita nuoria ja miksei myös "konkareitakin", hyvin meni! Tuo viimeinen kuva on aivan ihana, kaunis tunnelma.

  VastaaPoista
 5. Miten muokkaat kuvasi kun aina kun mä yritän ottaa kameralla pomppu kuvia niin ne on kaikki heilahtaneita!:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvien käsittely ei sinäänsä vaikuta liikekuvien ottamiseen, enemmän se millä asetuksilla kuvaa ja ne ainakin itselläni määräytyy ihan sen mukaan millaista kuvaa/millaisa kuvia olen hakemassa. :)

   Poista
  2. ok ja sellanen postaus olisi kiva missä annat vinkkejä liike kuvaukseen!<333

   Poista
 6. Voisitko joskus tehdä ohje postauksen liikekuvien ottamisesta? Jotain vinkkejä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valokuvauksesta tulen toteuttamaan video, kuva, teksti postauksen, mutta milloin, siitä en vielä tarkalleen tiedä.

   Poista
 7. Ihana pontso Pontus <3 Ja upeasti meni nuorilla siameillakin!

  VastaaPoista
 8. Milanilla on ihan mahtava vauhti!:O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja suloiset pomput! Ainoa, että kun vauhtia tulee liikaa, tyttö alkaa vähän sähläämään liikaa. Muistuttaa muuten ihan Adaa(emän emän emä) nuorena!

   Poista
 9. Vaauu tuo viimeinen kuva on törkeen hieno! Kuinka se on otettu?? :D Millanen putki, millaset asetukset? :)

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni