torstai 25. kesäkuuta 2015

Missä viipyy kesä?

Erinomainen juhannus reippaasti takanapäin ja lomaa enää pieni hetki jäljellä.
Suuntasin tiistaina kotiiin maalle pupuilemaan, sivoamaan kopit ja hoitamaan rästissä olevia töitä. Maanantaina sain töistä ilmoitusta, että saan pitää loppu viikon lomaa ja näin ollen keskiviikkona lähdin takaisin Helsinkiin. Nyt postailen siispä täältä pääkaupunkiseudulta, jossa vietän loppu lomani. 
Viikonloppuna on tiedossa Särkisalon kisat, joissa toimin vastuuhenkilönä. Sunnuntaina menemme siskon kanssa Palojoelle, muutaman kanin kanssa, kahteen ensimmäiseen luokkaan.

Iloisia ja hieman surullisia uutisia löytyy kani rintamalta. Efy tosiaan ei saanut kolmannella yrityksellä eläviä poikasia, eli sen kanssa ei enää yritetä saada väriprojektia eteenpäin. 
Iloisia uutisia on se, että sain sunnuntaina haettua Efyn veljen Napun astutuslainaan! Aloitin eilen astuttamaan Ran esteristeytystyttöä Valea tällä uroksella, eli pidetään nyt peukut pystyssä sille, että heinäkuun 24. päivä eteenpäin syntyisi väriprojekteille jatkoa!
Olisin halunnut jo tähän postaukseen saada Napusta kuvia ja esitellä sitä paremmin, mutta koko se aika, jonka olin kotona, satoi vain jatkuvasti vettä. Viikonloppuna näyttäisi kuitenkin olevan erinomainen sää, eli tällöin nappaan Napusta kuvia ja esittelen tämän ihanan jänöherran täällä blogissani!

Viime postauksessa piti jo mainita tästä, mutta kaikki syksyn poikueita odottelevat; nyt kotisivuilla on esillä joitan tulevia poikuieita. Lisää infoa ja muita yhdistelmiä lisäilen vielä lähempänä syksyä.

Lavella's Bella Teeros "Dior"

9 kommenttia:

 1. Oi, olen ihastellut blogisi upeita kuvia näteistä pupuista. Lapsesta asti olen aina omistanut yhden tai useamman pupun ja näin aikuisiällä hullaannun pupuihin kuin muihinkin eläimiin(gerbiilit) koko ajan vain enempi ja enempi :D olen haaveillut niin toisesta pupusta ja melkein tekisi mieli varata poikueista kun tietäisikin että oma hieman agressiivinen uros kani tulisi toimeen. Lavella's Principe niin upea komistus! (:

  VastaaPoista
 2. Dior vaikuttaa kuvien perusteella varsin ilmeikkäältä pupuselta, ihana :D

  VastaaPoista
 3. monta kania sulla on? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määrä vaihtelee kuukausittain, mutta esim. kotisivuilta tämän voi itse selvittää. :)

   Poista
 4. Hei! Teetkö tällä hetkellä bannereita tilauksesta? Haluaisin blogilleni katsos uuden bannerin.;) Jos teet, laittelenkos säpöä asiasta?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bannerin tilaamisesta löytyy infoa myydään osiosta. :)

   Poista
  2. Juu, ajattelin vain tarkistaa asian. ;)

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni