perjantai 19. kesäkuuta 2015

Viikonlopun estekilpailut Helsingissä ja Pälkäneellä

Ennen kuin tiivistetysti kerron viime viikonlopun kisoista, niin huomatkaa oikeassa sivupalkissa oleva kysely! Eli tarkoitus on ollut nyt jonkun aikaa toteuttaa hieman toisenlainen postaus, sillä nyt on paljon ollut vain kuulumis- ja kisapostauksia.
Mitään suurempaa videopostausta en todennäköisesti saa tehtyä, mutta jotain pienempi materiaalista kyllä. Sivupalkissa on jotain ehtotuksia ja äänestää niistä voi useampaa. Katson sitten lopuksi, mikä on saanut eniten kannatusta ja on omasta mielestä mielekästä toteuttaa. Ehdotuksia saa myös laittaa tulemaan kommentilla! Ja monen toivoma kanilan erittely videopostaus tulee kyllä, kun siskoni Sagan koppiremontti valmistuu. 

Puotinharju 13.6

Viime lauantaina kisailtiin Colen, Vilken, Adan, Ran ja Pontuksen kanssa Helsingissä, Puotinharjussa. Aurinko helli ja siitä nautittiin!
Keskivaikeassa mutkassa hyppi Vilke ja Cole. Vilke eteni jälleen todella mallikkaasti radalla, hypyt olivat myös todella hienoja. Huolimattomia etupuomivirheitä tosin nappasi kolme, eli klassausta ei nyt saatu. Cole meni ensimmäisen, kuin toisempin kierroksen upeasti ja jälkimmäiseltä tuli vain yksi virhe ja klassaus! Videota Colen suorituksesta löytyy täältä.
Vaikeassa suorassa hyppi Pontus, joka ensimmäisen kierroksen meni kahdella, yksi virhe korjauksista ja toinen viimeiseltä esteeltä. Toinen kierros hypittiin kuitenkin yhdellä ja napattiin klassaus!
Eliitti mutkassa Ra hyppi ensimmäisen kierroksen yhdellä ja toisen puhtaasti, upein loikin ja voitto napsahti! Voittoja Ralle on muuten kertynyt eliitti mutkalta tähän mennessä kaksi.
Ada hyppi eliitin vaihdikkaasti, mutta keskittyminen oli jälleen hieman hukassa ja paremmalta kierrokselta virheitä tuli kuusi. Voittoja Adalla eliitti mutkalta on kuusi.

Salta Ravinen "Vilke"
Mountain Magic "Ada"
VH-13 Lavella's November "Ra"


Sapporo Dome "Pontus"Pälkäne 14.6

Sunnuntaina kisailtiin Noran, Milanin, Colen, Pontuksen, Ran ja Gian kanssa Tampereen suunnilla, Pälkäneellä. Vaihteeksi sää oli sateinen, mutta kisailmapiiri todella mukava!
Helpossa mutkassa hyppi pitkästä aikaa Nora, joka paremmalta kierrokselta nappasi klassauksen yhden virheen radalla. Milan meni puhtaan radan ja sai viimeisen klassauksensa tästä helposta luokasta.
Keskivaikeassa suorassa hyppi Cole ja jälleen Milan. Cole hyppi puhtaan radan, upealla vauhdilla ja sijoittui toiseksi. Milan ei jaksanut oikein tässä kohtaa keskittyä ja kaahaili radalla hieman liikaa, näin ollen vauhtivirheitä tuli kaksi.
Vaikeassa suorassa hyppi Pontus ja ensimmäinen kierros mentiin jo puhtaasti, sijoituttiin toiseksi. Tämän lisäksi Pontus sai viimeisen klassauksen vaikeasta suorasta ja se kilpailee nyt eliitti suoralla!
Eliitti suoralla hyppi Ra, joka meni ensimmäisen kierroksen yhdellä ja toisen pohtaasti, voittaen luokan. Voittoja Ralla eliitti suoralta on nyt neljä. Ran lapsi Gia  meni jälleen todella upeasti, kaksi virhettä, mutta nekin pieniä ja huolimattomia. Upeaa!

Lavella's Story lines "Nora"
Lavella's Star Gianfar "Gia"

VH-13 Lavella's November "Ra"
Lavella's Black-winged kite "Cole"


Sapporo Dome "Pontus"
Lavella's Lost wind "Milan"

Todella mukava kilpailuviikonloppu jälleen kerran takana ja arvatkaa mitä, viikonloppuna klassautui neljä kania eliitti suoralle! Tämä tarkoittaa, että 27.6 Särkisalon kisoissa tullaan hyvin todennäköisesti hyppimään Suomen ensimmäinen yli kymmenen kanin eliitti suora! Todella huikeaa ja edistyksellistä!
Nyt toivottelen jokaiselle blogia seuraavalle oikein rentouttavaa juhannusta! Painun itse tästä siivoamaan kanien koppeja ja tarjoamaan perinteisesti paljon kesän antimia jokaiselle kanilan pupulle. Sen jälkeen suuntaan Helsinkiin, kuulemme toivottavasti jälleen ensi viikolla! 

17 kommenttia:

 1. Mikä tuon fontin nimi on, jota käytät tuossa vesileimassa. Tosi ihana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pitää katsoa nimi kun pääsen takaisi kotiin. :)

   Poista
  2. Ihanaa, kiitos!:)

   Poista
  3. Mikä se fontti oli? :)

   Poista
  4. Rauha rauha, laitan sen sulle kun pääsen taas kotiin! :)

   Poista
  5. Fontti on jellyka saint andrew's queen :)

   Poista
 2. Tee erikoisostauksena ''näin teet bannerin'' jooko :3 olisi tosi paljon apua !

  VastaaPoista
 3. Voi ihana Nora, hän on niin söpö! :)

  VastaaPoista
 4. Ei nyt sentään ensimmäinen, olihan noita isompia eliittejä menneinä vuosina useinkin. :D Nyt on ollut hieman hiljaisempaa, kun monet eliittikanit (tai omistajat) lopettivat kilpailemisen kerta rysäyksellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä nyt yhdy tähän väittämään, sillä kyllä kymmenen kanin eliittejä on ollut, mutta pahemmin yli sen ei. Että kyllä nyt näyttäisi se lähemmäs viisitoista kania tulevan eliitti suoraan Särkisaloon, näin ollen suurin.
   Faktoja tietysti on hyvä laittaa, jos lähtee jotain väittämään. :)

   Poista
 5. Kiva postaus! Tee kanilan esittely tai bannerin tekoohje. :3

  VastaaPoista
 6. Moikka! Sinulla on hieno blogi näin vähän seuranneena. Mieltäni jäi vaivaamaan kisaan ilmoittautuessa, että tuleeko sieltä (sähköpostilla) jotain vahvistusta kun on ilmoittautunut vai pitääkö vain mennä paikanpäälle ja olettaa olevansa mukana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Sähköpostitse tulee vahvari, se milloin se tulee riippuu ihan vastuuhenkilöstä. Itse pyrin lähettämään vahvarit heti toisena päivän, kun ilmoittautumiset menneet umpeen. On kuitenkin todella yleistä, että vahvistus tulee vasta päivä ennen kilpailuita. :)

   Poista
  2. Todella iso kiitos vastauksesta, sillä nyt tiedän, että ei tarvitse jännittää ilmoittautumisen takia. :)

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni