perjantai 12. kesäkuuta 2015

Ypäjä Finnderby 6.-7.6!

Tämä postaus on ollut tekeillä jälleen koko viikon, mutta harmillisesti vasta nyt saan tämä esille. Tähän perään olisi myös toinen infoluonteinen postaus tulossa, mutta sen toteutan kyllä vasta viikonloppuna!

Viime viikonloppuna kanit olivat hyppimässä Ypäjällä Finnderbyssä, osana tapahtuman ns. muuta ohjelmaa. Mahtavat fiilikset näistä Ypäjän kolmansista kisoista! 

Lauantaina hypittiin mutka luokkia, joilla kaikki kanit menivät kahdella virheellä, eli ei nappailtu klassauksia. Hienoja hyppyjä ja ratoja kuitenkin jokainen kani teki! Erityisesti Vilke, joka meni keskivaikean mutkan 2+2 ratana, todella hienoilla loikilla ja hyvin liikkuen! 
Sunnuntaina tuli kaikille kaneille puhtaita ja yhden virheen ratoja suorista luokista, eli klassauksia kertyi! Eliitissä Ra meni upeasti 0+2 radan ja Gia 3+1 radan, näin ollen myös ensimmäisen yhden virheen eliittinsä! 
Paljon tuli kierreltyä Finnderbyssä ja ihasteltua tietysti aina niin ihania hevosia! Sellainen heppailu kuume taas päällä, että kaipa sitä pitää joku ilta lähteä pitkästä aikaa ratsastamaan!

Huomenna suuntana on Puotinharjun kisat, jonne mukaan lähtee Ada, Ra, Pontus, Cole ja Vilke. Sunnuntaina kanit kisailevat Pälkäneellä, jonne mukaan tulee Ra, Gia, Pontus, Milan, Cole ja Nora.

VH-13 Lavella's November "Ra"


Lavella's Star Gianfar "Gia"


Sapporo Dome "Pontus"


Lavella's Black-winged kite "Cole"


Lavella's Lost wind "Milan"
Salta Ravinen "Vilke"
6 kommenttia:

 1. Ihana postaus taas kerran. Kaneja ja hevosia=Täydellinen päivä :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia. 8) Ja jos kerkeät olis kiva semmonen postaus jossa esittelisit kaikki teidän esteet. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja vitsit olen tollasta itsekkin miettinyt, mutta aina vähän uuppuu ajan puolesta :D

   Poista
 3. Huippu tuo eka kuva :)! Hyvin sun kaneilla mennyt taas. :)

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni