torstai 6. elokuuta 2015

Paljon, paljon pupuvauvoja!

Eilen Efyn poikaset tulivat kolmen viikon ikään ja samalla nappailin niistä uudet kasvukuvat ulkona. Hurmaavia tapauksia, ihan vanhempiensa oloisia, eli täydellisiä jäniksiä! Mulle on ollu alusta jo pieni kutina kotiin jäävän suhteen ja tässä kohtaa olen jo ihan varma, että se on tuo luonnonkeltainen, jonka kutsumanimeksi olen antanut Tofte. Kovin tänään töissä jo suunnittelin virallisianimiä poikasille, mutta empä saanut kuin poikueen ainoan uroksen eli Fantten virallisennimen keksittyä. Hassua on miten poikasille aina tulee annettua jonkun näköinen kutsumanimi, vaikkeivat ne jäisikään kotiin. Luonnonsoopeli naaraalle ei toistaiseksi ole muotoutunut mitään kutsumanimeä, mutta eiköhän sekin  vain pulpahda suusta ulos Tofte ja Fantte nimien tavoin!

Toistaiseksi ei ole syntynyt lisää vauvoja, mutta niitä on toivonmukaan syntymässä kuukauden päästä ja vielä useammalle naaraalle! Dioria olen astuttanut Jojolla nyt jo viikon verran, hieman nihkeällä menestyksellä, mutta toivossa on kuitenkin hyvä elää. Tuolta poikueesta odotan tosiaan niitä rex turkkisia valkokorvia, mukavissa väreissä ja upeissa luonteissa!
Tämän lisäksi aluilleen olen laittanut kaksi estepoikuetta, nämä astutettu paremmalla menestyksellä! Yksi poikue tulee yhdistelmästä jossa isänä Cole ja emänä norjalainen Luna, tätä poikuetta odotaan todella, todella paljon jo pelkästään vanhempien ominaisuuksien vuoksi! Toinen estepoikue syntyy Noralle, poikueessa isänä toimii jo 7 vuotias ex esteluppa Milo. Tämä herra tosiaan mukana uutta estesukua projektissa, se sopii luonteensa, ilmavan hyppytyylinsä ja ennen kaikkea terveiden taustojen vuoksi juuri mainiosti tähän projektiin! Milo ei ole enää useampaan vuoteen kisannut, mutta aikanaan kun se kisasi, se klassautui molempiin eliitteihin, ehti saada suoralta kolme voittoa(eli Suomen tyylillä yksi serti) ja sijoittua kahtena peräkkäisenä vuotena VH-listojen kymmenen parhaan kanin joukkoon!

Eli lyhykäisyydessään tällaista odotettavissa, mulla alkaa vielä sopivasti loma, kun poikasia alkaa pukkaamaan ja todella hyvä näin!

Efyn kaikki lapset
"Tofte", luonnonkeltainen naaras

luonnonsoopeli, naaras

"Fantte", luonnonsinisoopeli, uros - VARATTAVISSA!

Skip To My Lou "Milo"11 kommenttia:

 1. Upeita kuvia jälleen kerran :) sööttejä lapspieniä!

  VastaaPoista
 2. Niin suloisia tapauksia! Teet todella ihailtavaa kasvatyötä ja haluaisin sinulta jänön.:3 Mutta kaikki aikanaan, mulle riittää tällä hetkellä nuo mun kaksi rakasta karvakorvaa.:')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja ehkä sitä vielä joku päivä, jos silloin vielä kasvatukseni pyörii. :)

   Poista
 3. Miten saat poikaset noin hyviin asentoihin tai ylipäätäänsä kanit? Meillä poikaset ainaki näyttää kuvaajalle joko takapuoltaan tai ovat muuten vaan oudoissa asennoissa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa kaikki kysyy tätä, mutta annan niiden ihan olla ja poseerata itse minulle. :)

   Poista
  2. + tietysti kehun aina, kun poseeraavat ja vanhemmista huomannut, että varsinkin nuo 4v eteenpäin eivät teekkään mitään muuta edessäni. :D

   Poista
 4. Apua miten ihania nuo poikaset! EN KESTÄ ♥♥♥♥

  VastaaPoista
 5. Mitä rotuja tossa viimesenä olevassa luppakorvassa on? Se on aivan syötävän söpö <3

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni