tiistai 18. elokuuta 2015

Pienten nimiä ja viikon myöhässä

Tänään rantauduttu minilomalta takaisin Saloon ja arjen askareiden pariin. Kaneja oli ihana päästä moikkailemaan ja hoitamaan, varsinkin Efyn lapset olivat hämmästys, niin isoja ne jo ovat! Toinen hämmästys on karvaavaihtavat... mielenkiintoisia karvanvaihtoja on tullut kyllä ennenkin nähtyä, mutta Mei, se on päästään lähestulkoon kalju(noo nyt rotta lempinimen lisäksi, se sai kaljurotta nimen...)! 
Astutettuja kaneja Lunaa, Dioria ja Noraa tuli palloteltua ja mahoja jo tunnusteltua. Ajatelkaa, että jo ensi viikon puolella voi syntyä syksyn vauvoja kanilaan!

Lisää koitan postailla loppuviikosta(?), sillä niin, viis vapaista, huomenna takaisin töihin! Mulla loppuu kohta toivo niiden oikeiden vapaiden viikkojen suhteen, eikä niitä perjaateessa tulekkaan. Ensi viikolla alkaa jälleen koulu, joka tosin entistä simppelimpää(loppu suoralla ollaan!), eli paljoa pitkiä iltoja koulunpenkillä ei ole tiedossa.
Mutta niinkuin aina, kaikki ajallaan, maltti on valttia!

Lopussa vielä viime viikolla napattuja kuvia 3vk ikäisistä Efyn poikasista! Huomenna lapsoset tulevat 4vk ikään, seuraavia kuvia koitan saada pian,pian sillä nyt nuo alkavat olla hurjan nätissä iässä, kun jänismäisyys rankenteessa alkaa kunnolla erottua!
Lisäksi nimet on päätetty, sekaisia päästä napattuja nimiä, toistaen suvussa olevaa teemaa.

Lavella's Tofta WoW-Fizz "Tofte", naaras
Lavella's Queen Qeni-Fizz "Qeni", naaras
Lavella's Felix Feeling-Fizz "Fantte", uros - VARATTAVISSA!


14 kommenttia:

 1. Onko muita poikasia varattavissa kuin Fantte? Kenties naaraita? Katselin myytäviä, muttei poikasia löytynyt. On kyllä suloisia nuo Efyn poikaset :---3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin, eli ne jotka etsivät kotia löytyy myös myyti ilmoitus. Yleinsä suurin osa varaillaan alustavasti jo ennen poikasten syntymää. Ja tämän vuoksi ei tarvitse erikseen laittaa myynti-ilmoja.

   Poista
 2. Hirmu suloisia ja ihanan värisiä! <3

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunisakenteisia kaninalkuja, ihania! :')

  VastaaPoista
 4. oi voi miten kauniita pienokaisia ja niin kauniita kuvia! :--) sun kuvissasi on aina joku törkeen siisti juttu, ehkä sellainen tunnelma, että ne jotenkin on vaan yksiä minun lemppareistani!

  VastaaPoista
 5. Tosi Suloisia ja kivan värisiä pupuja ♡

  VastaaPoista
 6. Haluaisin kysyä kanien esteiden hyppäämiseetä, että miten kanin saisi liikkumaan? Sillon kun sitä huvittaa se menee ja kovaa ja hyppää hyvin mutta usein vaan jää makoilemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se on vähän noin, että kani liikkuu, jos se itse haluaa. Tietysti kotona ja vieraissa paikoissa voi muuten vain harjoitella valjaissa liikkumista kanin omaan tahtiin, mutta jos kani ei halua liikkua, ei sitä voi oikein pakottaakaan likkuumaan. :/

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni