maanantai 14. syyskuuta 2015

Kolmen poikueen kasvukuvia!

Lunan ja Diorin lapsukaiset tulivat lauantaina kahden viikonikään, silmät ovat jo kaikilta hyvän aikaa sitten avautuneet ja spurtteja tehdään paljon kopin puolella. Viikonlopun aikana kuvailin poikasia ja kyllä huomaa todella hyvin jo nytten esteristeytyspoikueen ja väripoikueen eroja! Pelkästään poikasten ulkonäöissä on eroja, väripoikueen lapset ovat pieniä pyöreitä palloja, kun taas estemuksut jo nyt sirompia ja jänöpiirteitä esillä. Väripoikueen lapset ovat uneliaampia ja aavistuksen varovaisia pöydällä, kun taas pikku estejänöt hyppivät vauhdilla kuvauspöydältä alas.
Lunan lapsista iloinen yllätys on soopeli uros, joka hopealla karvalla hämäsi olevansa luonnonsoopeli, mutta paljastuikin ruskeasoopeli whiteksi(aivan ihana väri<3)! Poikueen ollessa täynä hurmureita, tulee olemaan itku, kun on alettava kotiin jääviä päättämään.
Diorin rex muksut ovat todella omalaatuisen näköisiä, mutta eiköhän ajan kanssa kaunistuta. Poikeen normaaliturkkiset ovat todella ihania käsissä pidettäviä ja turkeiltaa niin pehmeitä!

Efyn Fantte lapsonen lähti sunnuntaina Puotinharjun kisoista uuteen kotiin, tulevien viikkojen sisällä lähtee myös Qeni. Postauksen lopusta löytyy vihdoin uudempia kuvia näistä jäniksistä!

Hurjan kivoja ja hieman pelottavia uutisia löytyy, tavara- ja kisapostauksia tekeillä. Näistä kaikista kuullaan vielä lisää tällä viikolla!

Lunan poikaset

luonnonpunainen, uros
musta otter viittakuvio, uros
valkoinen ps, naaras
ruskeasoopeli white, uros
luonnonpunainen, naaras


Diorin poikaset

egern/sininen valkokorva(rex), uros
beige valkokorva(rex), naaras
isabella, uros
egern/sininen, naaras
isabella, naaras
Lavella's Tofta WoW-Fizz "Tofte"
Lavella's Queen Qeni-Fizz "Qeni"
Lavella's Felix Feeling-Fizz "Fantte"


7 kommenttia:

 1. Niin kauniita kaikki lapsoset! <3 Toi sininen/egern halinalle on liian ihana!

  VastaaPoista
 2. Qenin kuva :D! <3 Kaikki poikaset on niin kauniita kyllä. Varsinkin beige valkokorva, ruskeasoopeli white ja valk ps, en malta odottaa uusia kuvia ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja täällä kasvua odotetaan myös kovin malttamattomasti!

   Poista
 3. Dionin poikasista tuo beige valkokorva on aivan liian ihana :')

  VastaaPoista
 4. Valkokorva rexturkilla, oi sellanen olis komee! :3 ihania vauvoja kaikki!

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni