sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Lunan ja Diorin poikaset - Ensimmäiset kuvat!

Olisin halunnut saada tähän postaukseen myös Efyn lapsista viimeiset kuvat, sillä keskiviikkona nämä poikaset tulevat jo 8 viikon ikään! Aika pian tämän jälkeen Fantte ja Queni lähtevät maailmalle ja vain Tofte jää kotiin Efyn seuraksi. Sää ja mahdollisuudet kuvata ovat menneet viime aikoina ihan ristiin, mutta jos ei muuta niin huomen illalla tai tiistaina on mahdollisuus kuvaamiseen!

Tänään aamuruokinnan jälkeen napparin Diorin ja Lunan lapset sisälle ja nappasin niistä muutamat kuvat, sekä tarkastin vielä sukupuolet. Diorin lapset näyttävät värien puolesta oikein mukavilta, tosin sinertävistä ei ole vielä varmuutta ovatko sinisiä, vaiko egernejä, toivotaan tietysti jälkimmäistä! Vaikka nämä lapset ovatkin väriprojektia, niin sopivat varmasti myös kotona esteiden harrastamiseen ja miksei kisoihinkin! Suunnitelmissa olisi jättää toinen valkokorvaisista kotiin ja toinen sijoittaa.

Lunan lapsista mulla on fiilikset samat kuin lapsella jouluna, eli hyvin innokkaat! Jos mulle olisi neljä vuotta sitten syntynyt tuon väristä sakkia, olisin varmasti ollut aivan harmissani. Vuodet ovat kuitenkin opettaneet, että mikään väri ei ole mitään luonteen rinnalla. Vahvasti varmaan tämän myötä olen alkanut rakastamaan värejä, joista en ole ennen pitänyt millään tavalla. Ajatelkaa toivoin Lunalta jopa paljon, paljon luonnonpunaista! Aina olen rakastanut isoja, jänismäisiä kaneja, mutta Efyn lapset taisivat lopullisesti kertoa, miten vain rakastan tuota ulkonäköä ja luonnetta! Näen jo nyt silmissäni nämä Lunan poikaset 3kg estejäniksen kropassa, näissä väreissä ja voi hurja, kasvakaa jo! Toivon vain, että pääsen poikasten kasvunmyötä helpolla selvyyteen kotiin jäävistä, sillä muuten saavat kaikki jänöt jäädä kotiin!

Paljon on kaiken näköistä postausta tiedossa, tälle ja seuraavalle viikolle! Kuullaan siispä toivottavasti pain taas!

Diorin poikaset

sininen/egern valkokorva (rex), uros
beige/kaneli valkokorva(rex), naaras
isabella, uros
sininen/egern, naaras
isabella, naaras

Lunan poikaset

luonnonpunainen, uros
valkoinen ps, naaras
musta otter viittakuvio, uros
luonnonsoopeli, uros
luonnonpunainen, naaras


10 kommenttia:

 1. oi että, uskomatonta minkälaista väri sakkia, ja nää tulee olemaan varmasti ihan huippuja aikuisenakin! :D ei voi kun ihailla sun kasvatus työtä ja silmää ! :)

  VastaaPoista
 2. Ovat kyllä niin ylisöpöjä, herkku värejä! :) Ja ihanasti Diorin poikasilla näyttää kuin olisi vähän ylisuuri puku päällä, kun on nahka makkaralla :D Meidän (Timaios) Petterillä näyttää vieläkin välillä kuin olisi liian suuret villahousut jalassa, vaikka syö ihan hyvin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, juu on nuo kyllä todella höpsön näköisiä pieninä! :D

   Poista
 3. Oi ihana värisiä kaikki poikaset!
  Odotan tosi innolla että Lunan poikaset kasvavat❤

  VastaaPoista
 4. Voi miten suloisia! Minkä päällä muuten kuvaat noita poikasia, jonkun viltin vai? :)

  VastaaPoista
 5. Voisitko alottaa semmosen postaus sarjan kun Efyn hyppykoulu eli estehypyn alkeita ym. ja Efy olis niinku opettaja? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Estehypyn alkeista tulen tekemään postausta, mutta siinä käytän opettajana varmaan hieman kokeneempaa menijää. :)

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni