tiistai 20. lokakuuta 2015

Pieniä aamupakkasia

Pahoitteliut viikon hiljaisuudesta, vietin rentouttavaa lomaa Helsingin päädyssä ja kotiin päästyä rästi hommia on ollut todella riittämiin!
Näillä näkymin kaikilla Lunan ja Diorin poikasilla on kodit tiedossa. Viikonloppuna nämä lapset tulevat luovutusikään ja alkavatkin lähteä siitä eteenpäin omiin koteihinsa. Toistaiseksi Lunan poikueesta Routa jää vielä kotiin, sillä näillä näkymin tämä poitsu muuttaa Ruotsiin. Toistaiseksi on vielä kyytien kanssa järjestämistä, mutta jos kaikki menee hyvin, lähitulevaisuudessa Routa ja sen isä Cole ovat virallisesti ruotsalaisia!
Aiemmin olenkin jo maininnut, että kotiin jäävät Diorin poikasista Rava ja Vatu, joille kummallekkin tulossa jälkeläisiä vuoden päästä. Näistä toisen tai kummatkin, voin olla halukas sijoittamaan, jos sopiva(t) sijoituskoti/sijoituskodit tulee vastaan. 
Lunan poikueesta kotiin kasvamaan, kisattavaksi ja ehkä jalostukseenkin jäävät Loki ja Tonca.

Lauantaina Henna ja Linda kävivät katsomassa, pallottelemassa ja kuvaamassa poikasia. Samalla nappasin myös itse lapsosista viimeiset kuvat, ennen luovutusta. 
Diorin poikasia kuvattiin ihan vain talon portailla, hieman haastetta toi usean vauhdikkaan poikasen kuvaus samaan aikaan, mutta kaikista tuli kuitenkin todella mukavia kuvia. Lunan poikasia yritettiin kuvata pihalla niin, että kaikki olisivat samaan aikaan vapaana. Olisihan se varmasti onnistunut, ellei jokainen olisi juossut erisuuntiin. Lopuksi kuvattiin ihan suosiolla näitä lapsosia yksikerrallaan.

Sunnuntaina olen suuntaamassa Puotinharjun estekilpailuihin, lähinnä luovuttamaan poikasia, mutta muutaman kaninkin voisi tietysti ottaa mukaan kilpailemaan. Muuten seuraavat kilpailut joihin suuntaan ovatkin Lemmikkimessut Helsingissä 7.-8.11.
Kotipuolessa muutamat kanit ovat järjestäneet pientä lisäohjelmaa, mutta onneksi ei mitään sen suurempia. Diorin poikasista Marsvin oli saanut haavan silmäluomeen, joka onneksi lähes jo parantunut. 
Talvea kohti ollaan kovaa vauhtia menossa ja siihen ollaan valmistauduttu myös kanilan väen kanssa. Viime viikolla rakentelin lähemmäs kanilaa ulkotarhoja, joissa kanit voivat ulkoilla mm. siivouksien yhteydessä. Lisäksi operaationa on vielä jokavuotinen hiirien häätö kanilasta. Jos hyvin käy, kanilaan saadaan myös uusi katto, ennen lumien tuloa.

Diorin poikaset

Lavella's Vatu, uros


Lavella's Rava, naaras


Lavella's Nicole, uros

Lavella's Marsvin, naaras


Lavella's Jinora, naaras
Lunan poikaste

Lavella's Loki, uros

Lavella's Tonca Do, naaras

Lavella's Kimarantti, uros

Lavella's Routa, uros

Lavella's Einmyrian, naaras


8 kommenttia:

 1. Voe, ovat kyllä suloisia otuksia! :3

  http://vellajakumppanit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihania kanilapsia, niin ilosen näkösiäki ovat :)

  VastaaPoista
 3. Miten sun kaneista saa noin hyviä kuvia :D meidän pallerot keskittyy aina ruohoon ja kaikkeen muuhun kuin kuvissa edustamiseen :D söpöjä pikkuisia :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ne tykkää huomiosta ja poseeramisesta, kunnon miellyttämis haluisia :D

   Poista
 4. Voi ei, Kimarantti on valloittanut täysin sydämmeni! Niin suloinen.:3

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni