sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Luonnonvoimat koettelee

Perjantaista lähtien tuullut yhtäsoittoa, kaikki mahdollinen lennellyt enemmän tai vähemmän ulkona ja sisällä seurattu sähkökatkosdiskoa. Tiistaina näyttäisi alustavan sään mukaan hieman helpottavan tuulen ja sateen puolesta. Toivottavasti näin on, sillä silloin viimeistään pitkin pihoja lentäneet siivousulkoiluaitaukset pitäisi pressuineen, pyykkipoikineen kerätä kasaan ja laittaa takaisin paikoilleen. Elättelen myös toivoa siitä, että kaneja saisi silloin vihdoin taas pihalle ulkoilemaan.

Perjantaina pienestä tuulesta huolimatta kanila tyhjennettiin kaneista ja toteutettiin talvisiivo siskon kanssa, kevyet kuusi tuntia putkeen. Mukavan puhdasta tuli, tosin seuraavalla suursiivous kerralla haluan hommaa helpottamaan teollisuusimurin...
Lauantaina tultiin katsomaan Reineä, Vatua ja Ravaa, näistä kolmesta Vatu valikoitui lähtemään sijoituskotiin. En sinäänsä ollut varautunut, että juuri Vatu lähtisi, mutta todella mukavahan se sille on, päästä jo nytten omaan rakastavaan kotiin. Ravaa koitan ihan lähiviikkoina saada totutettua Winin kanssa. Näin vapautuisi myös puukoppi sijoituskani Eliselle, joka tosiaan palasi tänään kotiin. Aamusta kävin myös moikkaamassa Dioria pikkuserkun ja tämän perheen luona. Tästä Ravan ja Vatun emästä onkin todella pienessä ajassa kouliutunut todella mukava sisäpupu! Vaikka vielä hieman epävarmoissa käsissä tykkää räpiköidä, mutta luottamuksen tähän perheeseen se on ihan hetkessä luonut!

Lauantaina nappasin myös Noran lapsista kuvat, jotka ovatkin jo pian kolme viikkoisia. Kovin ne tutkivat jo kotikoppia, maistellaan mamman ja isomummi Adan kanssa pellettiä sekä heinää. Josko jo seuraavalla kuvaus kerralla saisi näistä napattua kuvia ulkona ja nimiä paljasteltua!

Noran poikasetluonnonharmaa, naaras

luonnonharmaa, uros

luonnonharmaa, uros

luonnonharmaa, uros

luonnonharmaa, naaras


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni