torstai 18. helmikuuta 2016

Tuttuun tapaan

Postaus täynä kauniita nuoria ja lupaanan oloisia kaneja! Mitäköhän kaikkea näistä kaikista meinaa vielä kasvaa? Se on se sama kysymys, mihin aina lopulta saa vastauksen.
Fian poikasista on minulla kotiin jääneet Tami ja Dane sekä toistaiseksi vielä Bumi, joka muuttaa omaan kotiinsa hiihtoloman jälkeen. Hetki on vierähtänyt siitä, kun näitä kuvailin ja eilen pidettiinkin aamusta kuvaustuokio näiden nuorten kaninalkujen kanssa. Ei siinä voinut kuin ihmetellä, miten nuo ovat jo noin isoja! Pojat varsinkin niin kovin ylväitä! Tamista mulla tulee aivan mieleen Ra, katsokaa vaikka täältä, eikö olekkin aivan samaa näköä! Miten upeaa olisikin, jos tästä Ran veljen lapsen lapsesta kasvaisikin saman tyyllinen, varsinkin kropaltaan, ai että!

Vihdoin myös pääsin kuvaamaan Milanin ja Elisen lapset! Milanin lapset kuvasin takaoven portailla ja Elisen lapset etuoven luona. Kyllä noista alkaa kovaa vauhtia hahmottua kuka vaikuttaa miltäkin, että jo hyvällä tuurilla ensi viikolla voi alkaa kiinnostuneiden ostajien s-posteihin kilahdella viestejä sopivien poikasten luonteenpiirteistä! Tosin mulla on kummastakin poikueesta taas sellainen kolmen-neljän poikasen tiimit, joista tykkään aivan hirmuisesti ja niiden kohdalla, iskee aivan varmasti vielä se tyypillinen epävarmuus, osaanko nyt varmasti valita kotiin sen oikean. Mahtavia tyyppejä kaikki poikaset, mutta mukava huomata tosiaan, että joukossa näyttäisi olevan ihan oikeasti myös sellaista mitä haen ja vielä useampi yksilö. Mahdollisia estekaneja nimittäin!
Nimet pääsivät myös nyt esille ja ne ovat jokaisen kuvan yhteydessä. Nimesin aika pitkälti sen mukaan, kun lausuin nimen, ne kuulon perusteella sopivat aina sille tietylle poikaselle. Teemoina Disney ja Pokemon paikkoja. 
Lempinimiä on taas tarttunut arjessa matkaan mukaan, kun ei ole jaksanut kutsua tuo musta jolla on vähän tuossa karvaa ja tuossa ja yksi valkoinen kynsi. Olen näitä lempinimiä laitanut aina poikasten kuvan yhteyteen lainausmerkkien "sisään", jos nyt vaikka postauksessa puhun esim. Tattis on söpö otus, niin osaatte yhdistää aa se on tuo Snowpoint Town.

Ran muksut mönkivät jo kuin marsut ja silmät ovat myös auenneet. Veikkaan, että noista kahdesta vilpertistä tuskin ihan joka viikko postailen ja laitan kuvia tulemaan. Niistä toistaiseksi ei kumpikaan ole lähdössä minulta, eli en koe tarpeelliseksi, että niiden kuulumisia tulisi niin aktiivisesti infota. Poikaset joista on kiinnostuneita, niistä yleinsä tykkään laittaa kuulumisia ja kuvia, sillä okei, näenhän minä ne joka päivä, mutta eivät muut niitä näe. Muistellen kun joskus ikuisuus sitten ostelin jostain kania ja sain pitkän ruinaamisen jälkeen sen yhden kuvan, joka ei lopulta edes ollut oikeasta kanista... Tämä tyyli, ei oikein ole se minun tyyli.

Seuraavaa postausta tulossa varmaankin viikonlopun jälkeen. Lauantaina suuntaan Poksan ja Lokin kanssa Palojoelle kisaamaan helppoa. Sunnuntaina vapaapäiväilen, mutta sama uros kaksikko Poksa ja Loki mennevät täältä suunnalta kulkevan kisaporukan kyydissä kisaamaan. Josko ne vaikka klassauksia onnistuisivat saamaan! Hyviä hyppijöitä ainakin molemmat ovat!

Lavella's Sounds like thunder "Dane"


Lavella's Going to Wonderland "Tami"Lavella's A pint of bitter "Bumi"
Milanin poikaset

Lavella's Celestic Town, naaras
Lavella's Dendemille Town, naaras
Lavella's Laverre City, naaras
Lavella's Snowpoint Town "Tattis", naaras
Lavella's Blackthorn City "Björne", uros
Lavella's Cinnabar Island "Chika", naaras

Elisen poikaset

Lavella's Elliott, uros
Lavella's Esmeralda, naaras
Lavella's Pinocchio "Picho", uros
Lavella's Spanky "Tappi", naaras
Lavella's Spring Sprite "Pilkku", naaras
Lavella's Banzai, uros
Lavella's Cruella de Vil "Cruella", naaras

Lavella's Drizella Tremaine, naaras

Lavella's Tinker Bell "Tinkis", naaras

Lavella's Lampwick, uros


14 kommenttia:

 1. Aivan törkeen ihania kuvia ja sulosia kaneja taas kerran :3 Pakko kysyä, et millä objektiivilla ja minkälaisilla tarkennusasetuksilla kuvaat, kun saat noin onnistuneita otoksia suoraan kohti pomppivista kaneista? Tuntuu, että mun on ihan mahdoton saada tarkennus kohdilleen kun kani tulee kohti, vaikka miten päin kääntelen asetuksia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Oon nyt aika monta vuotta kuvannut, niin mm. liikekuvaukseenkin karaistunut viimesen päälle. Automaattitarkennus ja ikuisuuden vanha muovitötterö 55-250mm. Vinkkinä kai ei muuta, että tekemällä oppii vaikka olis kehnommalla kalustolla liikkeellä. :)

   Poista
  2. Itekkin kuvannut vuosikausia jo, ja muuten liikekuvaus onnistuu kyllä mainiosti, mut nimenomaan suoraan kohti kameraa tulevasta pupusta on vaan niiin mahdoton saada onnistunutta kuvaa :-D Alan kallistua siihen, että mun putket on vaan liian hitaita tarkentamaan... x)

   Poista
 2. Eikää, Cruella on kaunein näkemäni kani piiitkään aikaan <3 ja Danesta, Tamista ja Bumista on kasvanut ihan vastuttamattomia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä on kyllä nätti kuvio! Kiitos paljon, niin vaan ne lapsenpyöreät pupuvauvatkin aina lopulta kasvavat aikuisempaan päin! :)

   Poista
 3. Tykkään hirmu paljon Bumin ulkonäöstä! Ja Milanin eka muksu on kanssa tosi suloinen. :3

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanat noi City,Cruella ja Chika! Ja en ole ikinä nähny noin hienoo kania mitä Cruella on! :o tosi hurmaava! Ja Citylla on kivat värit :) Ja mä raka

  VastaaPoista
 5. Siis rakastan Cruellan silmiä!

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni