sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Masku 2.4 estekilpailut!

Lauantai aamuna lähdettiin jo seitsemän jälkeen matkaan. Ajeltiin nappaamaan matkanvarresta Aino ja tämän kani Fuga kyytiin. Siitä suunnattiin Turkuun, jossa jätettiin Aino hoitamaan omia juttujaan ja seuraava etappi oli Boguksen ja Vilken sijoituskoti. Tämän jälkeen lähdettiin suuntaamaan vihdoin kohti Maskua ja kisoja! 
Oltiin todella hyvin kymmeneksi perillä ja siitä sisko suuntasikin melkein heti tuomaroimaan helppoa. Multa ei ollut kaneja helpossa, eli luvassa oli muutaman tunnin hengailut. Yhden aikaan vihdoin päästiin asiaan ja keskivaikean suoran pariin. Meillä oli Lokin kanssa tiedossa ensimmäinen keskivaikea suora ja vielä useamman kuin kolmen esteen suora kisarata, siis koskaan milloinkaan! Lämpässä poitsu oli hieman epävarma, mutta radalle päästessä se meni upeasti ja ekalta kierrokselta tuli vain kolme virhettä! Toisella kierroksella tämä ensikertalainen veti todella mallikkaan yhden virheen radan, napaten klassauksen ja hekuttakaamme vielä sitä, että sijoittui luokassa ensimmäiseksi! Olen todella tyytyväinen, vaikka pientä nuoren kanin epävarmuutta on matkassa mukana, mutta se ei lähde kuin kisaamalla ja kasvamalla!
Vaikeassa suorassa hypytin Ainon Fugan, tavoitteena oli saada tämä tyttö eliitti suoralle, ei siis paineita. Ensimmäinen kierros ihan super laiskasti viidellä virheellä, toinen kierros super hienosti yhdellä huolimattomalla pudotuksella, mutta katsokaa mitä minä menin tekemään!? Ei kenties yhtään ottanut päähän tuo minun moka, mistä kanille tuli toinen virhe. Harmittaa, mutta onneksi tietää, että tuo tyttö ansaitse paikan eliittikanien joukossa ja se tulee varmasti vielä sinne päätymään!
Päivän viimeinen luokka oli eliitti suora, siinä kisasi mammalomalta palaillut Milan ja  kanilan kevätpörriäinen Gia. Milan ei ihan ollut parhaassa iskussa, sain koko ajan korjata sitä ja se ei oikein jaksanut panostaa hyppimineen, ei siis ollut yhtään sen kisa päivä. Ensimmäinen kierros komeasti 11 virheellä ja toisella sitten tsempattiin 7 virheellä maaliin, joista yksi/kaksi virhettä korjauksista.
Jos Milanilla oli huonompi päivä, niin Gialla taas aivan mahtava! Ensimmäisen kierroksen se vain meni ja maaliin päästessä oli tullut vain se yksi virhe! Toinen kierros hieman hosuttiin, mutta ei silloinkaan pahasti mennyt, virheitä vain kolme! Ääretömän tyytyväinen olen siitä, miten rauhassa ja hienoilla hypyillä Gia meni!
Kun päästiin lähtemään kisoista, kello lähenteli viittä. Kisapäivä oli todella mukava ja tykkäsin, vaikka loppua kohden porukka alkoi olemaan ihan finaalissa ja myrtseinä, venaten kotiin pääsyä. Tietysti itseäkin hieman harmitti kun sovitut aikatautut meni uusiksi, kun kisat venyivät. Kotona oltiin seitsemän jälkeen, eli 12h kisapäivä saatettiin pulkkaan. Siinä kohtaa halus vain ruokkia kanit ja kaatua sänkyyn, mutta luvassa oli vielä 30 heinäpaalin hinaaminen kanilan vinttiin. Uni tuli kyllä hetkessä, kun pääsi petiin vihdoin!

Ensi lauantaina olisi tarkoitus suunnata Helsinkiin kisaamaan ainakin Lokin ja Gian kanssa. Sen jälkeen seuraavat kisat onkin jo meidän kotikisat!
4 kommenttia:

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni