sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Iloinen äitienpäivä!

Toteutan lupaamani postauksen jo nyt, sillä lähden huomenna hoitamaan asioita Helsinkiin ja palaan sieltä vasta loppu viikosta takaisin. Onneksi tänään on ollut mukavan leppoisa päivä, niin postauksen toteutus on ollut mahdollista!
Tänään on vietetty äitienpäivää ja myös täällä muistettu kaikkia mahdollisia äitejä. Kuviakin tuli napattua sijoitusuros Taawista, Stig-papasta ja Ravasta. Näiden lisäksi otin ensimmäiset kuvat Ticon poikasista! Pieniähän nuo ovat, mutta kyllä niistä alkaa jo nähdä, että aika hauskan väristä sakkia löytyy. Yllätyksenä tosiaan tuli se, että Tico kantaa keltaista, mutta näin ne värit tosiaan voivat pompata hieman kauempaakin. Tämän vuoksi pesässä möyrii yksi luonnonkeltainen viittakuvio ja ruskeasiamsoopeli. Odotusten mukaan, myös ruskeasoopelia syntyi, mutta en olisi uskonut, että onnesti näin monella! Näyttäisi siltä, että yksi tai kaksi ruskeasoopeli whiteä ja vaalea ruskeasoopeli white viittakuvio(<3)! Kasvun myötä näkee onko yksi musta viitta vaiko ruskeasoopeli viitta, myös toinen ruskeasoopeli whiteistä voi olla musta otter, mutta senkin tietää vasta myöhemmin. 
Vaikka värit on yksi ja sama esteristeytyskasvatuksessa, niin onhan erikoisemmat värit aina mukavia, varsinkin jos löytyy juuri niitä omia suuria lemppareita. Nyt vain toivotaan, että jollain ruskeasoopeleista olisi omaan makuun aivan kymppiluonne, jotta sellaisen saisi jättää kotiin myös!

Lavella's Ma Desidero "Taawi"


 PippiAdolf's Seigmen "Stig"


 Ticon poikaset!
 Lavella's Rava "Rava" - Etsii kotia!
9 kommenttia:

 1. Ihanan kesäsiä kuvia ja kiva postaus! :) Onpa moni värinen poikue :3

  VastaaPoista
 2. Voi, tuo Rava on kyllä hippusuloinen, toivottavasti se löytää pian ikuisen kotinsa ♥ Ruskeasiamsoopeli on erittäin hieno väri, minunkin kanilla se väri on. Toai kauniita ja suloisia pupsukkaisia, ja ihanat Stig ja Taawi ♥ Rava on kyllä ihanan näköinen, pikku jänönen ♥ Ihania kuvia kyllä, en tiedä mitään muuta mitä sanoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kesä aikainenkin koti helpottaisi, saa syksyllä tehtyä muksut ja sitten saisi siirtyä/jäädä siihen täysin pysyvään kotiin.
   Kiitos paljon! :)

   Poista
 3. Voi, tuo Rava on kyllä aivan ihastuttava! Samoin nuo Ticon lapsukaiset! <3

  VastaaPoista
 4. Aivan upeita kuvia taas kerran! Voi että Taawi on niin hassu :'D Toivottavasti Rava löytää huippukodin! Rex-turkkiset on niin mun lemppareita <3

  VastaaPoista
 5. Voii Taawi oli kuvattu niin hienossa paikassa! Suloisia poikasia! Mukavan värisiäkin löytyy! Ootan ihan innolla Toften poikasia :D!

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni