maanantai 2. toukokuuta 2016

Viimeisimmät estekilpailut!

Nyt on viimeiset koulutyöt pulkassa ja vappukin siinä välissä vietetty! Kisoissa on tullut aiempina viikonloppuina käytyä, mutta koska kiire on ollut joka suuntaan, ei ole koneella istumiseen tai oikein muuhunkaan ylimääräistä aikaa. Nyt tämä kaikki on hetkellisesti ainakin ohi ja kuukausi aikaa ottaa ihan rennosti! Kanilan puolelta on kaikki kivoja uutisia mm. poikasista ja suunnitteilla muutenkin jotain spesiaali kivaa blogiin. Ulkoasunkin voisi nyt vihdoin ehtiä vaihtaa kesäisemmäksi! 

9.4 käytiin Lokin, Fian ja Gian kanssa kisaamassa Helsingissä. Sää oli todella kolea ja Gia oli ainoa, jota innosti hyppiä. Loki kisasi ensimmäistä kertaa ulkona ja se oli ensimmäisen ja toisen kierroksen ihan jäässä, mennen kummatkin kuudella virheellä. 
Eliitti suorassa Fia oli todella omituinen, se vain meni esteitä päin ja ei omatoimisesti yrittänyt yhtään hyppiä, paremmalta kierrokselta seitsemän virhettä. Gia taas oli ihanan aktiivisena ja se meni tutun kahden virheen radan, todella hienosti ja tasaisesti hyppien!
23.4 oli kotikisat, eli mun ja siskoni vastuuhenkilöimät kisat lähi kyläkoululla. Mukana oli Ra, Gia, Fia ja Milan. Ensimmäisenä luokkana oli eliitti suora, arvostelu luokkana oli B, eli kanin pitää olla oikeasti hyvä kummallakin kierroksella, jotta se ansaitsee sijoittua myös hyvin. Fia meni näissä kisoissa paremmin kuin aiemmissa ja hyppi 3+4 radan. Gia meni myös nätisti 2+3 radan sijoittuen viidenneksi. Ra palaili mammalomaltaa, eikä odotukset tälle pöhömahalle ollut suuret, mutta hienosti avattiin tämä vuosi 1+1 radalla ja samalla napaten kymmenes eliitti suoran voitto!
Vaikeassa mutkassa mulla oli hyppäämässä Milan, siinä oli myös B arvostelu. Ensimmäisellä kierroksella tyttönen meni hienosti, mutta kuusi pudotusta(vauhtivirhettä) tarttui matkaan. Toinen kierros tasaisen hyvällä vauhdilla ja yhdellä pysty virheellä, saaden ensimmäisen vaikean mutkan kalssauksen samalla!
Lopuksi hypättiin vielä pituutta, tavoitteena oli saada Ralle, Gialle ja Milanille viimeiset klassaukset pituudesta. Ne myös saatiin, Ra hyppäsi 170cm saakka, Gia tutun 190cm ja Milan hienosti 220cm!
24.4 suunnattiin Vantaalle kisaamaan hieman isommalla porukalla. Tuttuja kisakonkareita olivat vain Fia, Gia ja Ra, loput Freya, Doris, Dane ja Tami olivat kanssani ensimmäistä kertaa hyppäämässä.
Eliitissä oli tällä kertaa A arvostelu, eli vain tärkeintä, että toisella kierroksella sujuisi. Gia ja Ra menivät tietysti hyvin tasaisesti molemmat kierrokset, Fia taas tiputti melkein jokaisen esteen ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kellekkään näistä kaneista ei tullut tiputus virheitä, jokainen meni upeat radat, varsinkin tyttöjen liikkumisesta sai olla todella ylpeä! Gian kanssa tuli harmillisesti kaadettua viimeinen este ja Fian kanssa nostettiin yksi yli, kun tyttö ei sitä selkeästi halunnut mennä. Molemmille siis yhden virheen radat, upeaa! Ra jatkoi lauantaista menoa parhaalla tuloksella, napaten kuudennen voittonsa eliitti mutkalta!
Helpossa mutkassa oli kisaamassa aivan hillitön määrä kaneja, reipas 50 kania! Jotta ei olisi kisat menneet kaksi päiväisiksi, tehtiin kaksi samanlaista rataa, toisessa hyppi puolet ja toisessa puolet. Hienosti startattiin helpossa hyppineiden kanssa yhteinen kisaura! Tami oli hieman epävarma, virheitä en nyt muista mutta n. 4 taisi tulla. Doris meni molemmat kierrokset hienosti liikkuen kahdella hassulla virheellä. Dane ja Freya hyppäsivät ensin yhdellä virheellä ja toisen kierroksen puhtaasti, todella hienosti! Harmiksi en tiedä yhtään sijoittuiko puhtaasti menneet, kun tuli lähdettyä helpon jälkeen jo kotia päin. 

Seuraavaksi olisi tarkoitus suunnata kilpailemaan Iittalaan 7.5, sinne mukaan lähtee Doris, Freya, Loki, Dane ja Tami!

Lavella's Star Gianfar "Gia"

 Lavella's Loki "Loki"
 VH-13 Lavella's Gt Ch November "Ra"
 Lavella's Lost wind "Milan"


 Lavella's Fiocco di neve "Fia"

 Lavella's Going to Wonderland "Tami"
 Snowflake's Follow the Dots "Doris"
 Silverados Major Free "Freya"

 Lavella's Sounds like thunder "Dane"16 kommenttia:

 1. Freyan ja Sound like thunderin ruusukkeet on mulla, toinen oli toinen ja toinen kolmas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, tosi kiva kuulla, että menivät niin hyvin, vaikka oli paljon kaneja kisaamassa luokassa!

   Poista
 2. Tosi hienosti sun kanit menee aina! Onnee kaikille kaneille,ja hyvää vappua sulle ja Sagalle. Olisin tullut iittalaan kisaamaan kaverin kanssa mutta ne ei voi tuoda mua sinne. Ja me ei saada kyytiä kun sisko on näyttelyissä. Olisin ottanut nöpön mukaan ja Qenin. Harmi että ei päästä. Mutta katsotaan joku toinen kerta!:) minne meet seuraavaks kisaamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Etköhän vielä pääse kisaamaan ja mulla on Saloon tulossa kanssa vielä kisat 28.5. En vielä ole ihan varma mihin tuleviin, mutta Iittalan jälkeen ainakin Euraan, kun ne on mun vastuuhenkilöimät kisat. :)

   Poista
 3. Fia on kyllä upean värinen! Kiva postaus :)

  VastaaPoista
 4. Hienosti hyppivät ja kiva postaus. Mekin ollaan tulossa Iittalaan kisaamaan;)

  VastaaPoista
 5. Meinasinkin jo sanoa, että ainakin dane sai ruusukkeen, mutta joku ehti ensin!:d aivan upeasti hyppivätkaikki, ensikertalaisetkin!:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja niinpä, todella mukava yllätys, että menivät noin hyvin ja vielä pärjäsivät tuloksillaan noin monen kanin joukossa! :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Hih kiitos, pitäisi saada tehtyä tuollaisia valjaita nyt myyntiin, kun vihdoin vapaata! :)

   Poista
 7. No me tarttettais just helppo suoraa ja mutkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 28.5 kisoihin on tulossa molemmat helpot ja niiden lisäksi normi pituus ja eliitti pituus. :)

   Poista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni