torstai 19. toukokuuta 2016

Voikukkapelto, pienet silmät aukeaa!

Maanantaista lähtien on tullut lähestulkoon asuttua kanilassa. Meillä on tällä hetkellä molemmilla Sagan kanssa lomaa, mikä on todella harvinaista. Ollaan sen kunniaksi nyt pistetty urakalla kanilassa paikkoja uusiksi, koska pian on palattava töiden ääreen.
Maanantaina lähti poltettavaksi useita vuosia vanha kahdeksan paikkainen koppi, josta käytössä ollut lähinnä vain neljä asuntoa. Tämän jälkeen tasoitettiin laastin kanssa hieman seiniä ja samaa jatkettiin tiistaina. Nyt ollaankin odoteltu laastin kuivumista ja rakennettu yhtä uutta ikkunahuvilaa valmiiksi, huomenna toivottavasti saadaan se valmiiksi ja päästään kolmen muun asumuksen kimppuun. Jos hyvin käy, niin loppu viikosta tulee vielä kuvaa aikaansaannoksista! Muuten kanila onkin aivan kaaoksen näköinen, kun kaikki tavara ahdettu toiselle puolelle rakennusta ja kaneja varakoppeineen löytyy oikeasti vähän mistä tahansa katonrajasta aina ulos asti...

Eilen lopeteltiin hommat vähän aikaisemmin ja lähdin kuvaamaan kaneja. Etupelto on ollut nyt hetken aikaa viljelemättä ja siihen on kasvanut aivan ihana voikukkapelto! Olihan sinne pakko suunnata muutaman kanin kanssa. Tämän jälkeen nappasin vielä lähempänä kanilaa muutamista kaneista kuvia ja lopuksi vielä poikasista.
Adan ainokainen ja Ticon kaikki lapset ovat avanneet silmänsä. Adan lapsi on lähtenyt jo tutkimaan hieman omaa koppiaan ja aivan varmasti pian lähtevät myös Ticon lapset. Toften poikaset availevat myös jo silmiään ja pian päästään näkemään löytyykö sinisilmäisiä muksuja tästä poikueesta. Muuten ovat kyllä aivan huippuhauskan värisiä, vaikka omiin kasvatustarkoituksiin olisi saanut tulla yksivärisiä enemmän.

Lauantaina hieman irtaudutaan remontin parista ja suunnataan tosiaan Uuteenkaupunkiin pitämään näytöstä kanien kanssa. Hauskaa päästä samalla treenailemaan pienellä porukalla. Koitan myös tsemppiä Euran tulokset nettiin ja samalla kisapostausta!

Lavella's Star Gianfar "Gia"
 (Lavella's) Spirited Away "Donfero"

 Snowflake's Follow the Dots "Doris"


 Lavella's Gt Ch November "Ra"Ticon poikaset

musta otter, uros
 ruskeasoopeli white viittakuvio, uros
 luonnonsiamsoopeli, uros
 "Sinai" luonnonkeltainen viittakuvio, naaras
 "Takla" ruskeasoopeli white, naaras
 "Lyna" musta viittakuvio, naaras

Adan poikanenToften poikaset

  keltamusta japanilainen viittakuvio, naaras & luonnonkeltainen, naaras
  keltamusta japanilainen viittakuvio, naaras & luonnonkeltainen viittakuvio, uros
 keltamusta japanilainen viittakuvio, uros & luonnonkeltainen viittakuvio, naaras

12 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia, ja nättejä pupulapsia!

  VastaaPoista
 2. Vitsi tuo sinai on oli alusta alkaen mun lemppari❤

  VastaaPoista
 3. Sä oot niin mahtava kuvaaja oikeasti! En voi käsittää! Ja toivottavasti saatte sen kanilan mahdollisimman pian valmiiksi. Kaikki poikaset ovat niiin hienon väriisiä että ei huhhuh! Mä rakastan noita sinisilmäsiä kaneja yli kaiken! :3

  VastaaPoista
 4. Ja muuten milloin ehdit tehdä valjaita? Kui vanhat siis noi toften poikaset on? Ja milloin sä pidät seuraavat kisat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein tiedä, ehkä huomenna, ehkä en koskaan, riippuu miten jaksan ja on aikaa. Poikaset ovat syntyneet 10.5 ja kisoista en osaa sanoa.

   Poista
 5. Voi että ihania kuvia ja poikasia <3 Pitäis itekki mennä kuvailemaan tonne voikukkien keskelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos ja kannattaa, kohta ne siementävät jo pois. :)

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni