keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Kolmelle nimet ja pupuvauva juttuja!

Voi söpöys! Katsokaa mitä kuvia sisko lähetti tänään Suomesta! Kyllä, nämä ovat Tattiksen kaksi viikkoiset poikaset! Ihan hirmuinen harppaus kasvussa, silmätkin auenneet ja kotiin palatessani pitäisi kolmikon jo olla pesän ulkopuolella tutkimassa maailmaa. 

Muutama päivä sitten tuli päätettyä poikasten nimet ja tässä postauksessa julkaisen ne. Mulla oli oikeastaan hieman päättämisvaikeuksia näiden nimien kanssa, sillä perjaatteessa teema oli jo valmiina tälle poikueelle... mutta kun ensimmäiset päivät verotti kaksi poikasta, jäljellä oli enää kolme, ei teema sopinutkaan niin hyvin. Keksin toisen teeman, joka oli yhdestä trilogiasta, sekavuuksien nimiä, mutta sitten totesin, että jos porukka jo kauhistuu nimestä jossa Freden äly laitetaan täysin sananmukaisesti ämpäriin(joka taas tulee Knallista ja sateenvarjosta, jossa aivot heitetään narikkaan perjantain tullessa), niin millainenkohan sairaalahoitoa vaativa totali shokki näistä olisi tullut? En ehkä lähde testaamaan, kun ihmiset ovat vain niin tylsiä. Vaikka minkä nimen vain saa eläimelleen antaa, niin omalla tavallaan kiva myös välttää turhaa marinaa, kun nyt sattumoisin omat asiat ovat aina myös muiden asioita. Noh, lopulta pääsin ihan ok nimiteemaan, aika neutraali, nimet yhteneviä ja kauniita. Näistä poikasista tuli kolme A kirjaimella alkavaa manteretta. Kahdesta keltamusta japanilaisesta tuli värinsä puolesta Africa ja America, valkeasta taas kylmä manner Antarctica. Lempinimiä ei ole vielä muotoutunut, mutta eiköhän nekin aikanaan!

Lisäksi sisko infoili, että Doris tuntuu kantavalta. Toivotaan nyt niin älyttömän kovin, että 16. päivä tai sen jälkeen tulisi tämäkin pitkään odotettu poikue! Freya taas tuntui Sagan mieleen tyhjältä, eli sitä astutetaan uudestaan. Sisko on siitä aika luotettava kanineuvola-täti, että hän tunnistaa kyllä uskomattoman hyvin onko kani kantavana vai ei. 
Tämän kaiken ohessa on myös ihana ilmoittaa siitä, että Rava astutetaan uudestaan tulevana lauantaina! Näin ollen saadaan tälle vuodelle kaksi rex-turkki ja valkokorva painotteista poikuetta.

Kyllä nyt vain toivoo, että alkaisi sujua poikasten osalta paremmin. Sujuihan viime vuosikin, mutta tuo loppuvuosi oli kylä jotain niin naurettavan huonoa tuuria, että hohhoijaa! Kanien mukaan kuitenkin mennään ja hyvää tosiaan voi välillä joutua odottamaan siemoisen tovin.

Lavella's Africa, uros

Lavela's Antarctica, naaras

Lavela's America, naaras2 kommenttia:

 1. Tämä sun blogi on vaan niin vaarallinen paikka! Aina kun tänne tulee lukemaan kuulumisia törmää suloistakin suloisempiin vauvapupu kuviin ja sydän aivan pakahtuu :D Tämä kolmikko on taas jotain niin söpöä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!
   Huomenna tai ylihuomenna pitäisi tulla taas uusia kuvia, eli pysy hollilla ;)

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni