torstai 19. tammikuuta 2017

Lomalta hyppy arkeen!

Sunnuntai illalla tosiaan saavuin takaisin Suomeen ja on kyllä ihanaa nähdä jälleen kaneja! Lisäksi muutama kasvatti oli tullut hoitoon ja pari kaniherraa astutuslainaan. Siispä puuhaa on riittänyt yllinkyllin ja mielenkiinnolla katsotaan liikenisikö vielä tälle viikolle jokin hetki uuden ulkoasun tekoon. Se olisi kyllä huippukivaa saada jo esille!

Tämän viikon yksi parhaimmista uutisista on se, että Doris sai neljä poikasta! Tämä on mitä hienoin asia! Kaikki on mennyt hyvin tähän asti ja toivotaan muidenkin kevään poikueiden sujuvan yhtä hyvin! Ensi viikoksi uskon Doris lasten olevan sen verran isoja, että voin esitellä heidät täällä blogissa.
Toiset hieman vanhemmat lapset tulivat tällä viikolla neljän viikon ikään! Tattis lapset tosiaan kasvavat ja kasvavat. Mulla alkaa olla jo hieman paineita sen asian kanssa, kumpi naaraista olisi jäämässä kotiin. Kuvistahan jo näkeekin, että molemmat ovat mitä hienoimpia, ryhdikkäitä ja uteliaan oloisia! Onneksi tässä on tosiaan vielä aikaa, eikä ihan vielä tarvitse mitään päätöksiä asian suhteen tehdä.

Muuten kanilassa elämä rullaa normaaliin malliin. Alkuviikosta muutama kanivanhus kävi eläinlääkärintarkastuksessa ja kaikki vaikuttaisi olevan oikein hyvin. Osalle tehdään mahdollisesti sterilointi nyt kevään aikana, mutta kirjoittelen siitä vaikka paremmin erillisessä postauksessa.
Eilen pidettiin nuorten kanssa pikaiset estetreenit ja nappasin samalla pieniä videoklippejä hypyistä. Virtaa riitti ja hienoja hyppyjä! Toivottavasti päästäisiin pian kisaamaan ja varsinkin ihan kunnolla ulos! Olisin itse ihan valmis pitämään ulkokisoja, varsinkin kun on ollut nyt niin leutoa, mutta asennoituminen taitaa olla tälle asialle vielä Suomessa ei. Jospa siis vaikka estetreenit pitäisi pupuporukalle joku viikonloppu? 

Lavella's Africa, urosLavella's America, naaras


Lavella's Antarctica, naaras     

9 kommenttia:

 1. Onko nämä kaikki poikaset varattuna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran vähän poikasia syntyi, etten Tattiksen poikasista ota kyselyitä. Dorikselta voisi mahdolisesti olla yksi uros kotiavailla. :)

   Poista
 2. Ompa tolla Lokilla kova vauhti :D Ja mikä into!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on hurja menemään! Odotan oikein, että pääsisi hyppäämään ulkoratoja hänen kanssaan. :)

   Poista
 3. Voi luoja miten kaunis tuo Antarctica on !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on hieman erikoisemman näköinen prinsessa ju :)

   Poista
 4. Kiva postaus ;) odotan väripoikueita!

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni