perjantai 13. tammikuuta 2017

Tattiksen poikaset 3 viikkoa!

Eilen pikkusisko lähetti vihdoin kuvia Tattiksen poikasista! Harmillisesti blogger vääristää harmaaksi osan kuvista, mutta kannattaa tosiaan katsoa täysikokoisina niin näkyy värit oikein. 

Ikää poikasille tuli tällä viikolla jo kolme viikkoa! Luonteista tai ylipäätään siitä millaisia ovat, en osaa vielä sanoa. Viimeksi kun näin nämä lapset he olivat vielä tiiviisti pesässä, mutta ensi viikolla alkaa kunnolla tutustuminen. Oikeastaan mitä parhaimpaan aikaan, kun poikaset ovat vihdoin alkaneet tutustumaan omaan asuinympäristöönsä. 
Kuvien perusteellahan nuo vaikuttavat hurjan söpöiltä! Eikä tässä oikein enää malta odottaa sitä paria päivää, että pääsee kotiin lapsukaisia katsomaan! Positiivisena yllätyksenä Antarcticasta paljastui sinisilmäinen. Nimihän sopii hänelle nyt mitä parhaiten, oikea jäänlapsi. 

Muita poikasuutisia on, että Rava on saatu astutettua onnistuneesti sijoituskodissa ja samoin Vitanin astutus on aloitettu meillä kotona. Ensi viikolla myös selviää saadaanko Dorikselle jälkeläisiä ja miten käy Freyan odotettujen poikasten kanssa. 

Ps. Olen viimeiset päivät ahertanut uuden blogin ulkoasun kanssa. Toivottavasti pian saadaan siispä blogiin täysin uutta ilmettä!

Lavella's Africa, uros


 Lavella's Antarctica, naaras
 Lavella's America, naaras
 Koko poikue!


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni