keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Lepoa ja pupulapsia!

Niin kuin otsikko jo hieman avaakin, harmillisesti flunssa pääsi kylään ja nyt onkin sitten sairastettu urakalla. Vaikka lepäiltyä onkin tullut runsaasti, niin aivan koko aikaa ei vain ole pystynyt nukkumaan. Valveilla ollessa olen pyrkinyt tekemään jotain hyödyllistä mm. kuvien läpikäyntiä ja pupuvauvojen kanssa hengailua. Huominen vielä lepoa ja josko perjantaiksi olisi taas työkuntoinen!

Nappasin tänään kuvat viikon ikäisistä Freyan ja Vitanin lapsista. Parempia yksittäisiä kuvia tulen ottamaan poikasista viikonloppuna. 
Kaikki poikaset ovat kasvaneet hienosti. Tosin Vitanin poikueesta ainoa kunnon valkokorva, puolet muista pienempi, menehtyi. Tämä ei sinäänsä tulltu yllätyksenä, sillä poikanen oli todennäköisesti hieman alikehittynyt. Muuten pesässä mönkii oikein hyvinvoivina kaksi viittakuvioista naarasta, yksi viittauros ja sitten se naaras mitä tästä poikueesta hainkin. Tarkkasilmäiset huomaakin tämän poikasen, jota en uskalla vielä nimetä muuten kuin "kirjava". Aika näyttää mikä hän lopulta on olevinaan.
Freyan poikue on täynä kauniin punertavia jänöjä, joista neljä viitalla ja kaksi ilman. Vaikka Vitaninkin poikasissa on myös aavistus kääpiöjänistä sekä belgianjänistä, huomaa kyllä selvästi, että Freyan poiksissa sitä jänöä on selvästi enemmän. Nuo ovat jo nyt älyttömän vilkkaita ja sirorakenteisia!

Aamusta otin myös kasvukuvat Doriksen poikasista. Maanantaina nämä lapset tulivat viiden viikon ikään ja sen kyllä huomaa, he ovat kasvaneet kaikki niin hurjasti näiden viikkojen aikana!
Vähitellen pääseekin jo paneutumaan paremmin lapsosten luonteisiin ja kuka/ketkä olisi hyvä jättää kotiin. Niin ja vielä se, että ketkä näistä olisi muuttamassa omiin lemmikkikoteihinsa!
Tattiksen poikasia en lähtenyt nyt kuvaamaan, enkä varmaan tällä viikolla kuvaakkaan heistä kasvukuvia. Kenties otan vielä yhdet kuvat koko poikueesta, ennen American muuttoa. Tosiaan tulin siihen tulokseen, pitkän harkinnan jälkeen, että naaraista Antarctica on se, joka jää kotiin kasvamaan. 

Vitanin poikue & Freyan poikue

Lavella's The Lion King, uros

Lavella's Beauty and the Beast, naaras

Lavella's Oliver & Company, uros

Lavella's The Jungle Book, naaras


4 kommenttia:

  1. Syötätkö kaneillesi enää hobby plussaa (country's best) ? Jos syötät niin mistä ostat tai tilaat sitä ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan sitä nyt tullut syötettyä kuusi vaiko seitsemän vuotta? Purea kuin Fit plussaa. Vuosien varrella tullut ostettua todella monista eripaikoista ja välillä hieman siihenkin tyyliin mistä löytää. Viimeisimmän erän olen ostanut Norjasta, kun sieltä saa n. 17e/20kg ja kulkee tuttujen mukana Suomeen. Seuraava erä tulee ihan Suomesta yhden kasvattajan kautta 25e/20kg, hieman kalliimpaa, mutta tähän hätään ei haittaa.

      Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni