keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Poikasia kolmesta poikueesta!

Arvaatte varmaan mitä teen aina ensimmäisenä kun olen töistä? Tai mitä teen viikonloppuisin? Olen näiden lapsosten kanssa!
Tällä viikolla Sammyn poikasille tulee ikää mittariin 3 viikkoa ja Freyan sekä Vitanin poikasille jo huimat viisi viikkoa! Olen tietysti aivan myyty, varsinkin Freyan jänölapsiin... Kenties loppuviikolle saadaan videota näistä kummastakin poikueesta, niin saan jakaa tämän rakastumisen tunteen!

Mutta jos puhutaan nyt ihan tosissaan, niin kyllä nuo jänölapset vain rulettaa. Joka kerta kun jänö-esteristeytyksiä syntyy olen aivan liekeissä. Miksi? Muhun nappaa se, että kani on jo muksusta saakka ryhdikäs, rokea ja reipas. Juuri tällaisia tulee aina kun yhdistää jotain missä paljon belgianjänistä/kääpiöjänistä/jänisristeytystä ja esteristeytystä keskenään. 
Tykkään paljon myös Vitanin poikasista, ne ovat aivan täydellisiä väriprojektipoikueen poikasia. Lempeitä, sosiaalisia ja reippaita. Nuo tulevat heti moikkaamaan, pysyvät sylissä ja tykkäävät kun niiden seurassa on. 
Freyan lapset taas, ne ovat jotenkin paljon varttuneemman oloisia, niitä ei tunnu pelottavan mikään ja ne vyöryvät joka kerta kopin ovelle kun tulen niitä aamulla/illalla/töiden jälkeen/ihan milloin vain moikkaamaan. Jokaisessa tuntuu olevan jo nyt niin paljon erilaisia luonteenpiirteitä ja niin omia persoonia. Ja siis vaikka nuo ovat vielä aivan käsittämättömän pieniä sirkkoja ja suurin kasvu vasta edessä!

Sammyn lapsista en osaa vielä paljoa sanoa, he ovat vasta alkaneet tutustumaan paremmin asuin koppiinsa. Tietysti väkisinkin sieltä on muutamat jo herättäneet mielenkiintoni, niitä ja kaikkia muita seuraan ahkerasti, selvittäen mitä kenestäkin on tulossa! 
Näiden lapsosten nimiteemaksi mietin pelejä. Sellaista teema ei ole vielä ollut ja aiemmin olenkin listannut useamman hyvän pelin nimen, joita voisi poikasilla käyttää. Saa nähdä miten käy ja miten lapsoset lopulta nimetään!

Lisäksi Ravan sijoituskodista saatiin sunnuntaina iloisia uutisia; neljä poikasta, joista kaksi hengissä ja voivat pulleasti! Esittelen heidät täällä todennäköisesti loppuviikosta, mutta heidän kasvuaan pääsee seuraamaan myös täältä!

Sammyn poikaset


ruskeasoopeli white valkokorva, uros
 musta otter, naaras
 ruskeasoopeli valkokorva, uros
 musta otter, naaras
 sininen otter, naaras
 musta otter, uros
 sininen, naarasVitanin poikaset

Lavella's Red Moonbeam, uros


Lavella's Lunar Eclipse, naaras

 Lavella's Rising Moon "Kuutti", naaras


Lavella's Silver Crescent "Silvis", naarasFreyan poikaset

Lavella's Blood Red Role "Roole", uros


Lavella's Blood Red Rose "Rose", naaras


Lavella's Blood Red Romance "Tamara", naaras


Lavella's Blood Red Regue "Reetu", uros

 Lavella's Blood Red Rowan "Taila", naaras


Lavella's Blood Red Road "Tegan", naaras


Ps. Heräsikö kiinnostus poikasesta? Jollakulla teistä varmasti! Olen huonosti päivitellyt nyt kotisivujani, mutta jos olet aidosti kiinnostunut niin ota suoraan yhteyttä sähköpostilla! Katsotaan löytyykö näistä sitä oikeaa

6 kommenttia:

 1. Voi eikä, niin paljon pupuvauvoja !! Vitsit miten kauniita nuo kaikki, ihastuin kyllä ihan täysin noihin Sammyn poikasiin. Onhan nämä kaikki kyllä niin kauniita, voisin nappasta itselleni tuosta vaikka kuinka monta, heh :-) Ai että, sydän sulaa. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, juurikin paljon! Ei ole koskaan ollut tällaista määrää pupuvauvoja samaan aikaan!
   Onneksi sullakin on nyt omat lapsukaiset siinä :3

   Poista
 2. Eikä oikeesti noi Sammyn pienet valkokorvalapset <3

  VastaaPoista
 3. Miten mulla on semmoinen kutina että Rose varmaan mielellään tekis tästä meidän laumasta kokonaisen :)

  VastaaPoista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni