torstai 29. kesäkuuta 2017

Unirytmi meni sekaisin

Oho! En ole tainnut pitää hetkeen näin suurta paussia blogin puolelta, melkein kaksi viikkoa päivittämättä mitään. Suurimpana syynä hiljaisuuteen ulkomaanreissu, jolta vasta eilen kotiuduin. 
En voi ymmärtää miten arkeen paluu tuntuu näin ramaisevalta, unirytmikin jäi jonnekkin matkan varteen... Onneksi uskon tämän probleeman kaikkoavan hetkessä, sillä arjen ohjelmaa pukkaa riittämiin: töihin paluu, täpötäynä oleva sähköpsti, monet postauksen odottamassa julkaisua...

Lauantaina saan vastaanottaa myös vieraita Ruotsista, kun Julia saapuu hakemaan Freyaa kotiin. Samalla hänen matkaansa lähtee muutama muu nuori kani. Haikeutta ja kanien luovutusta maailmalle riittää, mutta omalla tavallaan tämä tulee hyvään kohtaan. Olen hoitanut lähes 50 kania lomallani, mutta nyt töiden alkaessa pienempi kanimäärä on ehdottomasti plussaa. Lisäksi lähiviikkoina myös muita nuoria kaneja tulee muuttamaan uusiin koteihinsa. Todennäköisesti myytävien kanien tilanne alkaa olla nyt sellainen, että lähes kaikille on ne omat kodit löytyneet. Varmistusta saan tähän vielä, kun tämän postauksen jälkeen siirryn sähköpostin pariin.

Loppuun vielä pientä esimakua matkaltani. Näitä kuvia tulette vielä näkemään lisää, kuhan vain saan läpikäytyä ensin ne kaikki.

1 kommenttia:

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni