maanantai 25. syyskuuta 2017

Raikasta syysilmaa!

Frida ja Jaqu oli mulla viime viikolla kuvattavana. Ulkoilu sujui heidän kanssaan hyvin ja kuvien joukosta löytyi kivasti julkaistavaksi kelpaavaa materiaalia. 

Huomasin yhtenä päivänä, että mulla ei ole lähestulkoon yhtään kuvia Fridasta. Ylipäätään kun koko kesä meni töiden parissa, onko se edes ihme. Siispä otin hänet nyt kameran eteen ja samalla testailin miten hän muistaa edelliseltä kerralta vapaana ulkoilua. Ja voih, miten mallikas nuori Fridasta on kasvanutkaan! Hän pysyi jatkuvasti lähelläni, oli kuuliainen ja hurjan tomeralla päällä. 
Kuvista huomaakin, miten paljon Frida muistuttaa isäänsä Björniä! Samallainen topakka ilme, nallemaiset korvat ja saman tyylinen rungonmuoto. Frida on aloittanut joku aika sitten kilpailu-uransa, joka vaikuttaa jo nyt todella lupaavalta!

Jaqun kanssa käytiin myös juoksentelemassa meidän tiellämme ja jänöpojulla oli tietenkin niin hurjan hauskaa. Hieman on Jaqullakin raju karvanvaihto, poju kun muistuttaa tällä hetkellä enemmän raihnaista antilooppia kuin belgianjänistä. Onneksi talviturkin vaihto on nyt, sillä marraskuuksi toivon molempien nuorten jänisteni(Jaqun ja Zaidan) olevan hyvässä karvassa Salossa pidettäviä näyttelyitä varten! 
Mun pitää kuvata joku päivä myös Zaidasta uusia kuvia. Hän on todella upean näköinen nyt! Viime kertaisissa kuvissa Zaida oli vielä täysin palautumassa mammalomalta.

Lavella's Time Machine "Frida"Jaqu
0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni