lauantai 17. maaliskuuta 2018

Mellin poikaset kaksi viikkoa!

Tänään Mellin poikaset tulivat kahden viikon ikään! He kasvavat hyvin ja silmätkin kaikilta auenneet. Sain tänään uudet kasvukuvat, ja voi että he ovat suloisen näköisiä! Rex-turkki ja nämä kirjavat kuviot tekevät heistä niin kovin persoonallisen näköisiä! 
Vielä muutama viikko, niin pääsen vierailemaan heidän luonaan ja saamme tietää heidän sukupuolet! Mitä veikkaatte, onko uros vai naaras voittoinen? Vaiko tasaisesti kumpaakin sukupuolta?

Kanilalle odotetaan ensi viikoksi syntyvän ainakin Lynan poikue! Hän oli kyllä jo tänään sen näköinen, että hieman tukalaa tekee ison mahan kanssa. Ihanaa saada Milani poikueen lisäksi myös tämä toinen lupaava esteristeytyspoikue! Loppukesäksi löytyykin sitten useampi lupaava hyppääjä kisaradoille.
Kuutan kohdalla en ole varma onko poikasia nyt tulossa vai ei. Joku heidän aitauksessa on tehnyt pesää, mutta asialla on voinut myös olla Vitani tai Efy. Vitanin sulhanen Lennar kävi meillä varuiksi vierailulla, eli jos ei aiemmin tärpännyt niin toivotaan nyt onnistuneen! 

Kuka Mellin poikasista on sinun suosikkisi?

Postauksen kuvat Saara M.

9 kommenttia:

 1. Tuon lähes valkoisen kaverin tahtoisin 😭😍

  VastaaPoista
 2. Ei apua toi ensimmäinen!! 😍❤

  VastaaPoista
 3. Eihän noista voi valita suosikkia, kaikki yhtä ihania! Aina olen tykännyt rexturkkisista kaneista ja itsellä onkin pienirex, jolla tosin turkki on aika omituinen. Pariin kertaan pet-näyttelyissä ollaan käyty ja tuomaritkin ovat ihmetelleet sen karvaa. Ilmeisesti karva on liian pitkää.. Mistä voi johtua että puhdasrotuisella pienirexillä ei ole oikeanlainen karva vaan se muistuttaa ihan esimerkiksi vaikka hermeliinin turkkia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. omaan korvaani kuulostaa siltä, että suvussa voisi olla normiturkkista mukana joka huonontaa rex turkkia tehden siitä pidemmän, karheamman ja ei niin tiiviin. toki, jos on satavarmasti puhdasrotuinen, niin sitten voipi olla vaan huono rotunsa edustaja turkiltaan

   Poista
  2. Hyvin todennäköisesti lähempänä tai kauempana suvussa on normaaliturkkista. Jotkin piirteet voivat pompata kauempaakin suvusta esille. On myös hyvin normaalia, että eri rotuihin saatetaan sotkea täysin toista rotua mm. jos tavoitellaan jotain tiettyä väriä.

   Poista
 4. tuo sininen/egern? valkokorva on miun suosikki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii hän on ihana poikkeus mustien joukossa! :)

   Poista

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni