maanantai 23. huhtikuuta 2018

He ovat valloittavia

Perjantaina päästyäni töistä suunnattiin Suvin kanssa kohti Tamperetta. Saaran luona odotti kovasti kasvaneita Mellin ja Maukan jälkeläisiä. Katselimme jokaista poikasta vielä yksitellen, otimme heistä kuvat ja sen jälkeen suoritettiin tunnistustatuointien laitto. Näistä poikasista kolme jäi Saaralle, kummatkin otter valkokorvat ja Nakke. Ottereista toinen muuttaa muutamien viikkojen kuluttua uuteen kotiinsa.
Minun luonani majailee nyt tämän poikueen poikasista neljä ja he ovat hurjan rohkeita ja reippaita. Heidän menoaan on ihana seurata ja ihana huomata kaikkien olevan hyvin ihmisläheisiä. He ovat tulleet täydellisesti vanhempiinsa! Tulevina viikkoina musta naaras ja musta valkokorva uros muutavat omiin koteihinsa. Lähes valkea uros muuttaa ensi viikonloppuna Suvin luokse. Toistaiseksi mustalla viittakuviolla, eli Polar windillä ei ole kotia. Hänestä oli kaksi kyselyä, mutta kummatkin ovat jättäneet nyt täysin vastaamatta viesteihini. Tulen hänestä laittamaan myynti-ilmoituksen lähipäivinä nettiin, mutta jos jo tätä kautta löytyy joku aidosti hänestä kiinnostunut, niin saa laittaa sähköpostia tulemaan. 

Mellin poikasetLavella's Thunderstorm, uros

Lavella's Northen lights, naaras

Lavella's Polar wind, uros

Lavella's Midnight sun, naaras

Lavella's Snow swirl, uros

Lavella's Fire rainbows, uros

Lavella's Unstoppable tornado "Nakke", uros
Lynan poikaset


Lynan poikaset tulivat viime viikolla neljän viikon ikään ja perjantaina heitä tuli ensimmäinen perhe katsomaan. Sunnuntaina vieraili sitten toinen. Tämä on mukavan onnistunut poikue siinä mielessä, että kaikki poikaset ovat hyvin samantasoisia. Aktiivisia, seurallisia, ryhdikkäitä ja uteliaita. Vielä paremmin luonteenpiirteet alkavat selvitä tulevien viikkojen aikana, mutta voisin sanoa jo nyt jokaisesta poikasesta olevan esteille. Tällainen tasaisuus poikueessa tuo suurta valinnan vaikeutta, sillä jokaisessa poikasessa vaikuttaisi olevan todella hyviä piirteitä. Noh, jossain kohtaa sitä huomaa, että on alitajuntaisesti päättänyt kotiin jäävän. 
Tähän poikueyhdistelmään pääsee tutustumaan täältä.

Lavella's Bring On the Thunder, uros

Lavella's The Last Light, uros

Lavella's Locking Up the Sun, uros

Lavella's Waiting For the Rain, naaras

Lavella's Thunderborn, naaras


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni