sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Paljon nimiä!

Tässä postauksessa pääsen esittelemään Lynan ja Mellin poikasten nimet. 
Ikää Lynan poikasilla on nyt mittarissa reilu kolme viikkoa ja voi miten aktiivisia he ovat! Koko kööri on kopin ovella aina niin reippaina vastassa, Lyna mukaanlukien. Ilohyppyjä lentää ja kaikki on niin hurjan jännää. Tänään otin heidät kuvattaviksi, ja voi miten ihanaa kun on poikue, josta jokainen poikanen on niin reipas ja rohkea. Kaikki liikkuivat innokkaina pöydän päällä ja välillä jaksettiin pysähtyä myös poseerailua varten. Heistä kasvaa varmasti hurjan nättejä estekaneja! Tarkoituksena olisi itse jättää yksi uros, mutta nyt tuntuu taas siltä, että kaikki voisivat jäädä haha! Yhdestä uroksesta ja naaraasta voi muuten kysellä. Eli estekanista kiinnostuneet hox hox!

Olen aina pitänyt todella paljon Lynan ja Danen virallisista nimistä. Lyna on Under the Never Sky ja Dane taas on Sounds like thunder. Silloin kun päätin toteuttaa tämän poikueyhdistelmän, päätin myös että poikasten nimissä pitää olla tuota samaa tyyliä. Halusin myös, että poikasten nimet liittyvät jollain tapaa toisiinsa. Noh, alta nimet nyt löytyvät, mitä mieltä olette?

Lynan poikaset

Lavella's Bring On The Thunder, uros

Lavella's The Last Light, uros

Lavella's Locking Up The Sun, uros

Lavella's Waiting For The Rain, naaras

Lavella's Thunderborn, naarasSaara lähetti tänään Mellin poikasista otettuja kuvia, miten kauniita he ovat! Ikää heillä on nyt kuusi viikkoa. Ensi viikon perjantaina suuntaamme Suvin kanssa Tampereelle päin. Mellin poikaset saavat silloin tatuoinnit ja suurin osa poikasista lähtee minun matkaani. Ajatella miten nopeasti aika on mennyt! Ja ei montaa viikkoa enää, niin alan luovuttamaan tämän poikueen poikasia maailmalle. Saaralle muutos on varmasti suuri, kun seitsemän poikasen lauma vaihtuu kahteen. On kuitenkin todella hyvä saada poikaset tähän luokseni, katsoa heitä hetki ja ennen kaikkea arvoida milloin he ovat valmiita luovutettaviksi.

Mellin poikasten nimet ovat Saaran käsialaa. Teemaksi hän päätti erilaisia luonnonilmiöitä, mikä sopiikin tähän kirjavaan porukkaan. Poikueesta löytyy monta poikasta, monen väristä ja montaa eri persoonaa! Alta näet uusimmat kuvat ja aina kuvasarjan yllä poikasen virallisen nimen.

Mellin poikaset

Lavella's Thunderstorm, uros

Lavella's Northen lights, naaras

Lavella's Polar wind, uros

Lavella's Midnight sun, naaras

Lavella's Snow swirl, uros

Lavella's Fire rainbows, uros

Lavella's Undtoppable tornado, uros


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni