torstai 17. toukokuuta 2018

Heitä on kahdeksan!

Kuuta synnytti vihdoin viime viikonloppuna odotetun poikueen! Poikasia saatiinkin hurja määrä, yhteensä kahdeksan. Kuuta on hoitanut poikasia todella hyvin, eikä kukaan ole jäänyt poikueen pienimmäksi. 
Tähän Kuutan toiseen poikueeseen syntyi runsaasti keltamusta japanilaisia ja yksi hunnullinen, oletettavasti mada tai kaneli. Valkokorvakuviollisia näyttäisi olevan kuusi ja viittakuviollisia kaksi. Naaraita on tässä poikueessa vain kaksi, kun taas uroksia huimat kuusi! Naarailla hyvin todennäköisesti on kaikilla kodit, mutta ainakin neljä urosta näyttäisi olevan koditta. Kaikki urokset ovat huikean hyvän värisiä ja jos vähänkään perivät suvun luonteita, niin heistä on varmasti mainioita kavereita kasvamassa! Lisää poikueyhdistelmästä ja suvusta löydät täältä.

Tulen ottamaan parempaa kuvaa Kuutan poikasista joko sunnuntaina tai ensi viikon alussa. Nyt he saavat varttua rauhassa.

Kuutan poikaset

Kävimme tämän viikon tiistaina kisaamassa Piikkiön iltakisoissa. Kisaamassa oli mukava porukka ja kuumasta ilmasta huolimatta, kanit menivät todella nätisti. Nämä kisat olivat oikeastaan meidän osalta viimeiset ennen kesäkuussa pidettäviä SM kisoja. Mukana kisaamassa mulla oli eliitti luokissa Gia ja Milan, heidän lisäksi hypytin Lokin eliitti suoralla. Helpossa suorassa hyppäämässä oli Sugot, joka sai viimeisen klassauksen keskivaikeaa suoraa varten! 

Ohjelmaa on ollut varsin runsaasti. Koulun lopputyöt palautettiin eilen ja tänään aloitettiin koulutöiden näyttelyn pystytys. Tuleva viikonloppu tulee olemaan vielä toiminnan täyteinen, sillä lähden käymään yhdessa isossa Eurooppalaisessa estahyppytapahtumassa. Suunnitteilla olisi toteuttaa matkasta video, jonka voisi sitten ensi viikolla julkaista. Olen aika innoissani, sillä kilpailuihin on saapumassa kilpailijoita useammasta Euroopan maasta. 
Tämän jälkeen alkaa vähitellen kesämoodiin siirtyminen. Pari viikkoa huilia ja sitten starttaakin kolmen kuukauden tasaisempi arki, eli kesätyöt!

Lavella's Star Gianfar "Gia"

Lavella's Lost wind "Milan"

Lavella's Loki "Loki"

Lavella's Sugot "Sugot"

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni