torstai 10. toukokuuta 2018

Kuka jää kotiin?

Ompa kiva olla taas kotona! On hassua miten nopeasti keväänmerkit tulevat esille ja kuinka nopeasti kaninpoikaset kasvavat. Kaikki muutos yhdessä viikossa! Viime viikon tiistaina lähdin suoraan vapun juhlinnoista lentokentälle ja kiertämään viittä Euroopan maata. Samalla kuvasin koulun lopputyötä ja nautin pienestä lomasta. 
Palattuani tiistai illalla kanit olivat ihan ihmeissään missä olen ollut. Nyt ollaan kuitenkin hypätty takaisin arkeen, kanit saaneet ulkoilla reippaasti ja nuorten kanssa on tullut oltua paljon. Pientä epätoivoa oli myös ilmassa, kun mietin miten ikinä pystyn päättämään kuka jää Lynan poikasista ja ketä muuttaa mihinkin. Onneksi nyt muutaman päivän aikana olen saanut jo todella mukavasti tehtyä alustavia päätöksiä. Laitan viimeistään viikonloppuna kolmelle poikasista kyselleille viestiä ja samalla lähdetään kunnolla katsomaan kuka poikanen suuntaa mihinkin kotiin. 

Vastaan viimeistään ensi viikon aikana kaikkiin minulle lähetettyihin sähköposteihin, joita on tullut reissun aikana hurjan paljon. Muutenkin ensi viikon keskiviikon jälkeen helpottaa, sillä silloin annetaan lopputöiden palaute koululla ja valmistaudutaan vähitellen kesäloman alkuun. Nyt kuitenkin vielä viimeiset rutistukset lopputyön editoinnin parissa!

Ps. Kuutan pitäisi synnyttää ihan näinä päivinä! Toivotaan että tällä kertaa poikue selviää hengissä!

Lynan poikaset

Lavella's Bring On the Thunder, uros


 Lavella's The Last Light, uros


 Lavella's Locking Up the Sun, uros


 Lavella's Waiting For the Rain, naaras


 Lavella's Thunderborn, naaras0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni