maanantai 18. kesäkuuta 2018

Ryhdikkäästi

Viikonloppuna Kuutan lapsosille tuli ikää viisi viikkoa ja jälleen oli aika napsia uusimmat kasvukuvat. Voi juku miten he yllättävät aina jokaisella kuvauskerralla! Rakastan yli kaiken sitä kun kani on ryhdikäs ja esiintyvä kuvaushetkellä. Aina kuvaettaessa puhun kaneille, ja varsinkin vanhemmat kanit tunnistavat äänestäni kun menee todella hyvin. Kehuja saadessaan kanit monesti lähtevät pistämään vielä paremmaksi ja saavat tietenkin enstistä enemmän kehuja minulta. 
Pieniltä poikasilta tietysti ei voi vielä vaatia mitään tällaista, mutta on ilo huomata miten jo pienetkin poikaset reagoivat kuullessaan kehuja. Viimeisimmällä kuvauskerralla kaikki Kuutan poikaset tykittelivät menemään upeita ja ryhdikkäitä poseerauksia. Meno vain parani heitä kehuessani. Ihanaa kun on näin helppo poikue valokuvaamisen suhteen. Useasti poikueesta löytyy vähintään se yksi, joka esittelee pannukakkuposeerausta parhaimmillaan. Monesti ne poikaset ovat myös niitä hieman herkempiä ja ujompia tapauksia, joita kuvaustilanne jännittää.

Huomenna poikasten isän, Lennarin omistajat tulevat vierailemaan ja tutustumaan poikasiin. Mietimme samalla millaista poikasta ja mitä sukupuolta lähdetään heille katsomaan. Sen jälkeen voin lähteä kunnolla pohtimaan kuka tai ketkä poikasista voisivat sopivia mihinkin kotiin. 

Juhannus lähestyy kovaa vauhtia. Tänä juhannuksena saamme luoksemme useamman vieraan. Sen lisäksi että kaverini kaupungista saapuvat böndeilemään, saamme myös vieraaksi Lennarin isän Nipan! Tämä ihana poju tulee meille hoitoon viikoksi ja jos aika vain antaa myöten koitan napata hänesti kuvia tänne blogiin. Kuvien julkaisu nopeudesta en uskalla luvata mitään, sillä viikonlopulta odottaa käsittelyä ja läpikäyntiä peräti yhdeksän kanin uusimmat kuvat! Paljon kuvia siispä luvassa, lähitulevaisuudessa, haha!

Kuutan poikaset


Lavella's Louis Roederer, uros


Lavella's Geoffroy "Vincent", uros


Lavella's Frerejean Freres, uros


Lavella's Dom Pérignon "Yup Yup", uros


Lavella's Agrapart "Albert", uros


Lavella's Phillipponnat, uros


Lavella's Taittinger "Gloria", naaras


Lavella's Veuve Clicquat "Maril", naaras1 kommenttia:

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni