keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

62. poikue maailmalle!

Ajatella, nyt kotona on enää kolme Kuutan poikasta. Viime viikolla ennen reissuani YupYup lähti ensimmäisenä uuteen kotiin. Ja nyt kotiin palattuani neljä muuta poikasta ovat muuttaneet. Kanilassa tuntuu yht'äkkiä olevan niin rauhallista. Tämä poikue toi yllättävän paljon vilskettä ympärille!

Viimeinen kotona oleva uros, eli Albert muuttaa ensi viikon lopuilla Helsinkiin. Toiselle naaraista, eli Marilille on mahdollisesti koti tiedossa, mutta jos hänestä kiinnostunut perhe päätyy ottamaan yhden Tetriksen poikasista... voi olla että Maril jää hetkeksi kasvamaan tänne. 
Laitoin kotisivuilleni ilmoituksen Kuutasta ja Gloriasta. Haluaisin löytää heille rakastavan kodin, johon he voivat muuttaa yhdessä. Heistä onkin tullut jo muutama kysely ja ensi viikolla heitä saa tulla katsomaan. Otan tietysti vielä hetken kyselyitä vastaan, ja vasta sitten teen päätöksen mikä koti sopii heille parhaiten.

Viime postauksessa vähän harmittelin kun en ehtinyt saada esille viimeisimpiä kuvia Kuutan poikasista. Nyt kuitenkin ne ovat tässä! Kuvista varmaan käy hyvin ilmi, miten herttainen poikue tämä on ollut kasvattaa. Heissä kaikissa on todella ihanaa energiaa, ryhdikkyyttä ja hyvää asennetta. Heistä jokainen pärjää varmasti hyvin uusissa kodeissaan!

Kuutan poikaset

Lavella's Louis Roederer "Louis", urosLavella's Geoffroy "Vincent", uros
Lavella's Frerejean Freres "Pikku Lennu", uros
Lavella's Dom Pérignon "YupYup", uros
Lavella's Agrapart "Albert", urosLavella's Philiponnat "Simba", uros
Lavella's Taittinger "Gloria", naaras
Lavella's Veuve Clicquat "Maril", naaras
Kaikki poikaset....

1 kommenttia:

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni