tiistai 10. heinäkuuta 2018

Pienet estejänikset

Huh, ehdimpä sittenkin saada tämän postauksen julki! Jännitti ihan miten käy, kun lähden nyt melkein viikon reissuun. Tosin ihan kaikki tähän postaukseen ei ehdi. Suunnittelin julkaisevani kuvat Tetriksen kuin myös Kuutan poikasista, mutta nyt esillä on vain kuvat Tetris lapsista. Kuutan poikasten kuvat sitten seuraavassa postauksessa. Niistä kuvista tuli varsin mainioita ja odotan oikein sitä, että pääsen ne julkaisemaan. 

Kesäkuu meni hyvin tohinalla ja heinäkuu tulee vilistämään ohi silmissä. Odotan tämän viikon tuomaa vaihtelua, vaikka nyt onkin hieman orpo olo kun kanit jäivät kotiin. Uskon tämän pienen "loman" tekevän todella hyvää ja antavan uutta potkua arkeen. Vaikka poikaset ovat ihania, ne työllistävät hurjasti ja varsinkin näin kesällä. Ja se onkin se syy miksi tavoittelen poikasten syntymistä syksylle ja alku keväälle, silloin itselläni on eniten aikaa. Se milloin poikaset lopulta syntyvät on ihan kaneista kiinni. Välillä poikue syntyy täysin suunnitellusti, joskus taas yli puolivuotta myöhässä. Ja ei unohdeta viimeisintä Tetris tapausta, kun poikue syntyy useamman kuukauden etuajassa. Kanit todellakin tuovat eloa arkeen!

Tetriksen poikaset tulivatkin jo viime viikolla neljän viikon ikään. En ole halunnut ottaa heidän kanssaan mitään suurta stressiä. He saavat kasvaa omaan tahtiin ja minä tutustun heihin vähitellen ajan kanssa. Kyseessä on hyvin eloisa poikue, jänismäisillä piirteillä ja suurella uteliaisuudella kaikkea kohtaan. Heistä varttuu niin varmasti, niin upeita poikasia! Voit käydä tutustumassa tähän  poikueyhdistelmään täältä.

Ihanaa heinäkuuta jokaiselle, lomailijalle kuin myös töitä ahertavalle!

Tetriksen poikaset

ruskeasoopeli white, naaras

ruskeasoopeli white, naaras

ruskeasoopeli white, naaras

musta, naaras

musta otter, naaras

musta otter, naaras

musta otter, uros


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni