maanantai 23. heinäkuuta 2018

Tetriksen poikasten nimet!

Voi miten ihana oli herätä tänään omasta sängystä, tietäen ettei tarvitse mennä mihinkään tai tehdä mitään erityistä. Tänää voi mennä täysin fiiliksen mukaan, sillä nyt on tiedossa mun ensimmäiset kunnon lomapäivät!

Viime viikko oli jälleen, vaihteeksi hyvin täynä kaikkea mahdollista; töitä, tapahtuman järjestämistä, häitä, valokuvauskeikkaa ja kaiken tiimellyksen keskellä yksi aikuisista kaneista oli hyvin lähellä kuolla. Nyt tilanne alkaa olla aika vakaa, onneksi! Käymme tämän kanin kanssa keskiviikkona uusiksi eläinlääkärissä ja sen jälkeen kerron mitä oikein tapahtui.

Sitten tämän postauksen aiheeseen, eli Tetriksen poikasiin. He tulevat tällä viikolla jo 7 viikon ikään. Kyselyitä heistä on tullut ihan mukavasti, mutta edelleen muutama naaras ja yksi uros on koditta. He ovat kyllä ihanan energisiä ja siroja pikku jäniksiä. Otin heistä viime viikolla kuvia ilta-auringossa. Nämä ovat hauskoja poikasia siitä, että mihin tahansa heidät laskeekin, he alkavat tekemään lähes heti iloloikkia. 
Näiden iltakuvien oheen laitan esille myös poikasten viralliset nimet. Halusin poikasten nimien sopivan sukuun, suvustahan löytyy hyvin paljon Nintendo ja peliteemaa, lisäksi Spiidin suvusta musiikkiteemaa. Näin ollen nimiteemaksi valikoitui Nintendon peli musiikkeja. 

Tetriksen poikaset

Lavella's Lockjaw's Saga, naaras


Lavella's Rainbow Road, naaras


Lavella's Jungle Japes, naaras


Lavella's Birabuto Kingdom, naaras


Lavella's Korobeiniki, naaras


Lavella's Minigame, naaras


Lavella's Turbo Tunnel, uros
0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni