sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Fridan poikaset sisällä käymässä

Apua miten paljon viimeisinä päivinä on satanut! Kulunut viikko on ollut niin kovin harmaa, tosin hetkellisesti Tukholmassa pääsi näkemään vilaukselta aurinkoa. Lähdin maanantaina parin päivän työreissuun, joka venyi lopulta lähes koko viikon mittaiseksi. Harmittelin hieman kun en tajunnut kuvata poikasia ennen lähtöä, sillä kahden viikon iässä heistä olisi kyllä ollut huippua saada kuvat. Maanantaina sanoin heipat niin hurjan herttaisille lapsukaisille. Ensimmäinen asia tietysti kotiin päästessäni oli suunta kanilaan, ja mitä minua olikaan siellä vastassa! Kaikkien ihanien pupujeni lisäksi, seitsemän lähes kolmen viikon ikäistä pikku Fridaa! En malttanut odottaa että sade lakkaisi, siksi otin heidät tänään sisälle ja nappasin uusia kuvia. He ovat niin rohkeita ja innokkaina tutustumaan minuun. 
Tulevan viikon olen vapaalla, ja arvaatte varmana mitä haluan pelkästään tehdä. Katsella ja tutustua näihin pienokaisiin, sen lisäksi tietysti että hengaan myös kanilan muun väen kanssa. 

Lähipäivinä tulen laittamaan heistä kotisivuille varattavissa ilmoituksen. Kyselyitä tietysti saa jo laittaa sähköpostiini. Aiemmasta postauksesta löytyy linkki poikueilmoitukseen, siellä tietoa vanhemmista kuvien ja videoiden kera.

Fridan poikaset

ruskeasiamsoopeli, naaras

siamsoopeli white(?), naaras

siamsoopeli, uros

siamsoopeli white(?) viittakuvio, uros

tumma ruskeasoopeli white viittakuvio, uros

"Muffe" sininen, uros

sininen, uros

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni