lauantai 26. tammikuuta 2019

Fridan poikaset lähtee maailmalle

Ensi viikosta lähtien Fridan ja Pärren poikaset alkavat muuttaa omiin koteihinsa. Heistä kaksi muuttaa lemmikkikoteihin Pohjanmaalle ja yksi heidän isänsä Pärren omistajalle. Kotiin tulen jättämään kaksi. Naaraan heistä valitsin jo varhain, mutta uroksen kohdalla päätös oli vaikeampi. Enkä vieläkään ole oikein varma, sillä kaikki kolme yksiväristä urosta ovat hyvin lupaavia ja ehdottomasti luonteiltaan suosikkejani. Niin aktiivisia ja meneviä!
Koska kotiin jääviä on tässä jahkailtu, ei kahdella estehyppyn lupaavalla poikasella ole vielä koteja tiedossa. Tulenkin nyt lähipäivinä laittamaan näistä kahdesta kotia vailla olevasta poikasesta myynti-ilmoituksen kanilan kotisivuille. Kurkkikaa ihmeessä sinne, jos kiinnostusta löytyy.

Lunta tuntuu olevan tällä hetkellä kaikkien viime vuosien edestä. Pelloille olisi upea mennä, mutta lumi ei harmikseen vielä kanna kaneja, edes poikasia. Sinne uppoaa itse polvea myöten, kani korviaan. Tällä hetkellä näyttä siltä että kotitiemme on ainoa paikka missä kanien valokuvaus onnistuu. Siellä me olimme tänään poikasten kanssa. Nappasin heistä viimeiset kuvat. Kaikki poikaset olivat jälleen todella mallikkaasti vapaana. Tämä on ollut siitä ihana poikue, että jokainen poikanen on pysynyt hyvin luonani. Yksikään ei ole ollut sitä sorttiä joka lähtee omille teille, eikä meinaa antaa ottaa kiinni. Mukavaa porukkaa, heistä kasvaa varmasti hyvätapaisia kaneja!

Fridan poikaset

Lavella's Mechanism, naaras
Lavella's Timebomb Zone, naaras
Lavella's Anonymous "Luca", uros
Lavella's Artificial Intelligence "Art", uros
Lavella's Robot Language "Robot", uros
Lavella's Cyberpunk "Muffe", uros
Lavella's Outta Control, uros
0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni