tiistai 8. tammikuuta 2019

Virtaa ja vauhtia

Tänään Fridan poikasilla mittarissa tasan seitsemän vikkoa, mitä ihmettä juurihan he syntyivät! Aika tosiaan viilettää kun seuraa pupuvauvojen kasvua. 
Eilen suuntasimme poikasten kanssa ulkoilemaan isoon maailmaan. Poikaset toimivat mitä parhaiten, mutta alkuun hyvän kuvauspaikan löytäminen oli kovin kiven alla. Ensin päädyimme poikasten kanssa kanilan vieraan, mutta pian totesin kuvauspaikan kovin tylsäksi. (Näin jälkeen päin kuvia katsoessa, ei tuo nyt niin tylsä paikka lopulta ollutkaan.) Siitä suuntasimme kasvihuoneen luokse, joka osoittautui paljon paremmaksi vaihtoehdoksi. Lopuksi löysin itseni ja poikaset omenapuutarhan puolelta, joka on pienen harppauksen päässä kasvihuoneelta. Kuvia tuli otettua paljon ja poikaset pääsivät testaamaan vapaanaoloa. Poikaset toimivat todella hyvin, heistä kukaan ei lähtenyt omille teille, jokainen kuunteli minua ja antoi hyvin ottaa kiinni(osa tuli ihan itse luokse). Kaikki sujui varsin mallikkaasti, hyvin mallikkailta poikasilta! 

Tällä viikolla alkaa tosissaan pohdinta siitä ketkä Fridan poikasista jää kotiin kasvamaan, ja mihin koteihin ei kotiin jäävät muuttavat. Lisäksi näyttäisi vielä siltä, että kaksi heistä voisi olla koteja vailla. Ensisijaisesti hakusessa estehypystä ja kilpailemisesta kiinnostuneet kodit. Heitä seuranneena vain yksi poikasista vaikuttaisi olevan luonteen puolesta vähemmän esteille sopiva. Kaikki loput kuusi tulevat varmasti soveltumaan luonteen puolesta estehyppyyn, ja nuo kaikista menevimmät pärjäämään aivan varmasti isoissakin luokissa. Jos Fridan poikanen kiinnostaa, kannattaa minulle laittaa meiliä tulemaan mahdollisimman pian. Ensi viikolla olisi tarkoitus valita ja lyödä lukkoon poikasten koteja. Tähän valintaprosessiin ehtii vielä mukaan, jos vain laittaa ajoissa kyselyä tulemaan.

Alta löytyvät tämän viikon kasvukuvat poikasista. Ensi viikolle olen suunnitellut videon kuvaamista poikasista, eli silloin ei tule kasvukuvia. 

Fridan poikaset

Lavella's Mechanism, naaras


Lavella's Timebomb Zone, naaras


Lavella's Anonymous, uros


Lavella's Artificial Intelligence, uros


Lavella's Robot Language, uros


Lavella's Cyberpunk "Muffe", uros


Lavella's Outta Control, uros0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni