maanantai 1. huhtikuuta 2019

Lolan pienet ja kirjavat poikaset!

Viikko sitten vielä mietin miten tämän yhteistyöpoikueen käy. Syntyykö ensimmäisestä yrityksestä poikasia? Jos ei synny, siirretäänkö tämä poikue syksyyn vai yritetäänkö vielä uudestaan kesää vasten? Kaikki kuitenkin ratkesi lopulta kun poikasten emän omistajalta tuli viestiä: Lolalla on viisi poikasta! Ensikertalainen oli tehnyt todella hienon pesän ja hoitanut kaiken mallikkaasti. Sitten alkoikin  malttamaton viikonlopun odotus, jolloin pääsisin paikalle katsomaan mitä pesästä löytyy....

Perjantaina kävelin varsin ihanassa kevät säässä Kampista kohti Töölöä. Hetken odottelin Onan alaovella, ja juuri viestiä laittaessa hän saapui autolla koululta. Sisällä pääsin näkemään mitä kauneimman Lolan, josta on vuodessa varttunut mitä hienoin rex-turkkinen pupu. Ja sitten nämä hänen poikaset, miten hieno poikue! Kokonaisuutena tämä poikue on hyvin onnistuneen oloinen, poikasten määrä on se ihanteellinen ja ulkonäöllisesti löytyy niin monen näköistä. Tulevatkohan heidän luonteet olemaan yhtä monipuoliset? Se jää nähtäväksi! 

Alla perjantaiset kuvat poikasista. Lisää poikueesta pääset lukemaan täältä ja hetkiä seuraamaan Sakun ja Lolan instagramista.

Lolan poikaset


musta valkokorva (rex), naaras & sininen valkokorva (rex), uros
kaneli x-kirjava, naaras & madagaskar/kaneli, uros
kaneli valkokorva, naaras

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni