torstai 2. toukokuuta 2019

Rallittelua sisäpihalla

Viime viikolla aurinko ja lämpö helli. Vielä loppuviikostakin lämmöstä pääsi nauttimaan grillailun ja ulkoina hengailun merkeissä. Hyvä sää tarjosi myös mahdollisuuden Lolan poikasten ulkoiluun. Lauantaina otimme Onan kanssa poikaset mukaan kantolaukkuun ja suuntasimme sisäpihalle hengailemaan. Poikaset olivat olleet jo kerran aiemmin pihalla, mutta nyt menimme vain hieman eri paikkaan ulkoilemaan. Ihmettelyä kesti vain pienen hetken kun porukalla ja yksikseen lähtivät he tekemään tätä uutta paikkaa tutuksi. Pupulasten uteliaisuutta ja riemua on joka kerta niin ihana seurata. Kamera mulla oli tietysti mukana, niin sai näitä hetkiä talteen ja jeattua tänne.

Poikasista on tullut erittäin mukavasti kyselyitä. Nyt vaikuttaisi siltä että meillä on hyvä porukka kasassa, joille tullaan katsomaan sopivat poikaset tästä poikueesta. Kaksi heistä kiinnostunutta onkin jo käynyt tutustumassa ja ihmastumassa poikasiin. Luonteiltaan he ovat kyllä kaikki sellaisia sydämen valloittajia, että kukapa ei heihin ihastuisi ensi silmäyksellä.

Sähköposteihin vastaaminen on mulla ollut taas vähän katkolla kun viikonloppu vierähti Helsingissä ja sen jälkeen pärähtikin jo vappu ovelle. Tänään olisi kuitenkin tarkoitus vielä paneutua niihin ja huomenna sitten jatkuu. 

Lolan poikaset

sininen valkokorva (rex), uros

 musta valkokorva (rex), naaras


 kaneli valkokorva, naaras
 kaneli x-kirjava, naaras

 madagaskar, uros

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

• Blogipohja Ipietoon | © 2017 Never forget to smile | Maija C. Suni